Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Shroud of the Avatar Nihayet Çıktı

Shroud of the Avatar uzun bir geliştirme sürecinin ardından artık tam sürümüyle karşımızda.

Neredeyse 4 yıl süren bir Erken Erişim aşamasının ardından, Lord British’in orta çağ temalı MMORPG oyunu Shroud of the Avatar bugün resmi çıkışını gerçekleştirdi. Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues aslında uzun süredir hayranları tarafından oynanıyordu fakat Erken Erişim aşamasındaydı. Şimdi ise tam sürüm çıkışını gerçekleştirdi.

Shroud of the avatar nihayet cikti 1

Ultima Online’ın ruhani devamı olarak da görülen Shroud of the Avatar, ABD menşeli stüdyo Portalarium tarafından geliştirildi. Bu stüdyo da Ultima Online’ın yapımcısı Richard Garriott, nam-ı diğer Lord British tarafından kurulmuştu.

Bir MMORPG oyunu olarak Shroud of the Avatar, Ultima serisinde popüler olan pek çok kilit özelliği bünyesinde barındırıyor. Oyunculara geniş çaplı özgürlük sunulurken, son derece büyük, yaşayan bir fantastik dünya karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda crafting ve ekonomi sistemi de oyuncular tarafından yönlendiriliyor.

‘Sınıfsız’ MMORPG’ler arasında yer alan ve serbest bir oynanış sunan Shroud of the Avatar’ı hem tek başınıza, hem de arkadaşlarınızla birlikte oynayabilir ve kendi hikâyenizi yaratabilirsiniz.

Shroud of the Avatar, şu anda Steam üzerinde yüzde 15 indirimle 52 TL’ye satılıyor fakat 3 Nisan’da indirim sona erecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.