Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sherlock Holmes Chapter One Çıkış Tarihi Belli Oldu

Frogwares sonunda Sherlock Holmes Chapter One'ın çıkış tarihini açıkladı. Oyun bu kasım ayında PC, PS5 ve XSX/S için çıkacak. PS4 ve Xbox One sahiplerinin biraz daha beklemesi gerekecek.

Sonunda Sherlock Holmes Chapter One’ın kesin çıkış tarihini öğrendik. Bugün, Frogwares yaklaşmakta olan oyundan bir fragman ve kapsamlı bir oynanış videosu yayınladı.

Video oyunun PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X ve S için 16 Kasım’da piyasaya sürüleceğini ortaya koydu. Eski konsolların (PS4 ve Xbox One) sahiplerinin biraz daha beklemesi gerekecek çünkü oyunun bu platformlar için olan versiyonu daha sonraki bir tarihte çıkacak.

Sherlock Holmes Chapter One

Sherlock Holmes Chapter One: Her Şeyin Başlangıcı

Oyun, 2002’den beri geliştirilen bir dizi macera oyununun bir sonraki bölümü. Bu bölüm, oyunun tüm tarihin bir ön bölümü olacak ve döngünün önceki bölümlerinden bilinen olaylardan önce gerçekleşecek. Frogwares stüdyosu üretimden sorumlu olacak.

Sherlock Holmes Chapter One‘da sunulan hikaye, bir dedektiflik kariyerinin en başında geçecek. Henüz genç ve 21 yaşındaki kahraman, annesinin ölümü nedeniyle memleketi adasına varacak. İnsanların karıştığı bir komplonun ipucunu burada alacak. Yol arkadaşı Jonathan’ın yardımıyla bir gizemi çözmeye çalışacak.

Oyun, döngünün önceki dört bölümüne benzer mekanikler sunacak. Oyuncu, özgürce hareket edebileceği açık bir dünyaya götürülecek. Keşif sırasında tanıştığı karakterler ile konuşabilecek ve her türlü bulmacayı çözebilecek. Genellikle istenen bilgiyi elde etmek (örneğin, kendinizi gizlemek) veya ana karakterin tümdengelim yeteneğini elde etmek için bir numara kullanılacak ancak, tüm davayı çözmek, gerçeklerin ve kanıtların ustaca bir kombinasyonunu gerektirecek.

Ayrıca eğlence dolu bir dizi aksiyon oyunu da olacak, kahraman her an kullanılabilecek ateşli silahlarla donatılmış durumda. Ek olarak, oyun, macera sırasında oyuncunun aldığı kararlardan (şiddet kullanımı dahil) etkilenen doğrusal olmayan bir hikaye sunacak.

Release Date Trailer | Sherlock Holmes Chapter One
Gameplay Deep Dive | Sherlock Holmes Chapter One

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.