Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Setsuna Yapımcıları Yeni Bir JRPG Üzerinde Çalışıyor

Japon-RPG tutkunlarının muhakkak haberdar olduğunu düşündüğümüz Tokyo RPG Factory, yeni projesini duyurdu.

köklü Japon kültürünün içinden gelen figürler, kültürel ögeler, karakterler ve yaşama alışkanlıkları çevresinde şekillenen Japon rol yapma oyunu, kısaca JRPG örneklerinin en önemlilerinden biri de I am Setsuna olmalı, Tokyo RPG Factory ekibi tarafından yaratılan ve Square Enix tarafından yayınlanan oyun, estetik algının muhteşem bir noktasında seyreden akıcı bir oynanış sunar. Eğer Setsuna evrenini hatırlıyorsanız ve seviyorsanız, bu haber için gerçekten heyecanlanabilirsiniz. Çünkü, Tokyo RPG Factory ekibi yepyeni bir oyun üzerinde çalıştığını ve bu oyunun da Japon tarzı rol yapma oyunu kategorisine dahil olduğu haberi geldi.

tokyo rpg factory setsuna

Benzer bir sanatsal çizgi ile yaratılmakta olan yeni oyun hakkında herhangi bir detaylı bilgi bulunmuyor. I am Setsuna, Playstation 4, PS Vita, Nintendo Switch ve Windows PC platformları için piyasaya sürülmüştü. Gelecek oyunun da aynı platformlar için geliştirilmekte olduğunu tahmin ediyoruz.

Yukarıda yer alan görselden anlayabileceğiniz üzere, yumuşak ve uçucu renklerle ve retro bir tasarım çizgisi ile yaratılacağını tahmin ediyoruz. Setsuna, efsane JRPG Chrono Trigger’dan esinlenilerek yaratılmıştı. Benzer bir ekolden gelerek ortaya çıkacağını tahmin ettiğimiz yeni oyunun da, önümüzdeki günlerin en iddialı JRPG’lerinden biri olacağını tahmin ediyoruz.

Eğer Setsuna dünyasına göz atmak istiyorsanız, Steam üzerinden 59 Türk lirası fiyat etiketi ile satılan PC versiyonuna göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.