Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sekiro: Shadows Die Twice’ın Xbox One Dosya Boyutu Belli Oldu!

Sekiro: Shadows Die Twice, Xbox One'da 13 GB gibi bir dosya alanına ihtiyaç duyacak.

Çıkışına 9 gün gibi kısa bir süre kalan Sekiro: Shadows Die Twice oyun dünyası tarafından ilgiyle takip ediliyor. Aksiyon macera türünde karşımıza çıkacak olan oyun bugün Xbox One dosya boyunu ile gündeme geldi. Yapım PC’de 25 GB olurken, Xbox One’da ise yaklaşık 13 GB dosya alanına ihtiyaç olacak.

Sekiro Shadows Die Twice’ın Xbox One Dosya Boyutu Belli Oldu 2

Steam’de 289.00 TL olarak ön siparişlere devam eden Sekiro: Shadows Die Twice 22 Mart’ta konsol ve bilgisayar platformunda lansmana çıkacak. Tek oyunculu bir hikaye eşliğinde ilerleyeceğimiz oyunda bizleri oldukça sürükleyici savaşlar bekliyor olacak. Geçtiğimiz haftalarda bilgisayar boyutunu duyuran yapım, 25 GB gibi bir alana ihtiyaç duyuyordu. Oyun bugün de Xbox One dosya boyutunu oyuncular ile paylaşmış.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Sekiro: Shadows Die Twice Xbox One’da 12.58 GB gibi bir dosya boyutuna sahip olacakmış. Oyunun Microsoft Store sayfasını kontrol ettiğimizde de bu dosya boyutu doğrulanıyor. Xbox One platformu oyuncularına 470.50 TL gibi bir fiyat etiketi ile sunulan yapımda oyuncular Sengoku dönemini keşfedecek ve birbirinden zorlu savaşlara dahil olacaklar.

PlayStation 4 Pro’da 40 – 60 fps eşliğinde 1080p çözünürlüğünde oynanacak olan yapım, 22 Mart’ta lansmana çıkacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.