Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sekiro: Shadows Die Twice’dan Great Serpent Fragmanı Geldi!

Sekiro: Shadows Die Twice'ın yeni dev başlı yılanı tanıtıldı.

2019’un beklenen oyunlarından birisi olan Sekiro: Shadows Die Twice için geri sayım devam ediyor. 22 Mart’ta konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunulacak olan yapım yeni yayınlanan fragman ile oyun içerisinde karşımıza çıkacak dev yılanı gösteriyor.

Sekiro Shadows Die Twice’dan Great Serpent Fragmanı Geldi 2

From Software tarafından geliştirilen Sekiro: Shadows Die Twice ünlü yayıncı Activision tarafından konsol ve bilgisayar oyuncularına sunulacak. Gamescom 2018’de tanıtılan 10 oyundan birisi olan Sekiro: Shadows Die Twice, Gamescom’da ‘en iyi aksiyon oyunu’ olarak değerlendirildi. Tek oyunculu bir oynanışa sahip olacak olan yapımda karanlık ve çarpık bir dünyada hayatta kalabilmek için mücadele edeceğiz. Japonya’da 1500’lü yılların sonlarındaki Sengoku’yu keşfedeceğimiz oyunda fantastik canlılar da karşımıza çıkacak.

Oyunla ilgili yayınlanan yeni bir trailer şu sıralar ilgiyle izleniyor. Yaklaşık 30 saniyelik bir süreye sahip olan yeni fragmanda oyun içerisinde karşımıza çıkacak olan fantastik canlılardan bir tanesi gösterildi. Bu canlıların arasında Great Serpent isimli bir de dev yılan bulunuyor. Tek bir lokmada bizi midesinin derinliklerine yollayabilecek olan Great Serpent, devasa vücudu ile mevcut olan alanımızı da epey bir daraltacak.

Güçlü ninja yeteneklerini kullanabileceğimiz yapımda yaşam ve ölüm arasında incecik bir çizgi yer alacak.

Sekiro™: Shadows Die Twice | Great Serpent

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.