Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sekiro: Shadows Die Twice, Gamescom 2018’de Oyuncuların Karşısına Çıktı!

Sekiro: Shadows Die Twice, Gamescom 2018'de oyunculara 20 dakikalık bir oynanış videosu sundu.

22 Mart 2019’da oyun dünyasına adım atacak olan Sekiro: Shadows Die Twice, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Gamescom 2018’de ilk kez oyuncuların karşısına çıktı.

Sekiro Shadows Die Twice Gamescom 2018’de Oyuncuların Karşısına Çıktı 2

From Software tarafından geliştirilen Sekiro: Shadows Die Twice, 2019’da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için oyuncuların karşısına çıkacak. Aksiyon ve macera oyunu olacak olan yapım Köln’de düzenlenen Gamescom 2018 kapsamında ilk kez oyuncuların karşısına çıktı. Activision tarafından yayınlanacak olan yapım, Gamescom 2018’de 20 dakikalık bir oynanış videosu ile oyunculara bilgi verdi.

Oldukça sağlam oynanış mekaniklerine sahip olacak olan yapım, ses efektleri bakımından da oyuncuları tatmin edecek. Oyun içerisinde birbirinden farklı karakterler yer alacak. Grafikleri açısından gerçeğe yakın olacak olan yapım da fantastik özellikler de yer alacak. Sekiro: Shadows Die Twice’de ninja tarzında bir oynanış atmosferi yer alıyor. Oyuncular ikinci şahıs kamera açılarına sahip olarak birbirinden farklı düşman modelleri ile karşı karşıya gelecekler. 1500’lü yıllara gideceğimiz oyunda tek oyunculu olarak hikayeye bağlı olarak ilerlemeye çalışacağız.

Sekiro: Shadows Die Twice, 22 Mart 2019’da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için raflardaki yerini alacak. Sekiro: Shadows Die Twice, Steam’de 289.00 TL olarak satılıyor.

20 minutes of Sekiro: Shadows Die Twice gameplay | Gamescom 2018

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.