Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sekiro: Shadows Die Twice 2019’un En Popüler Steam Lansmanı Oldu!

Sekiro: Shadows Die Twice 2019'un en iyi çıkış yapan oyunları arasına adını yazdırdı.

Konsol ve bilgisayar platformu oyuncuları tarafından merakla beklenen Sekiro: Shadows Die Twice, geçtiğimiz Cuma günü lansmana çıktı. Şu sıralar deli gibi satan yapım, Steam’de üç günde 120.000 eş zamanlı oyuncu sayısını geride bıraktı.

Sekiro Shadows Die Twice 2019’un En Popüler Steam Lansmanı Oldu 2

Aksiyon yüklü bir ninja oyunu olarak tanımlanan Sekiro: Shadows Die Twice 22 Mart itibari ile tüm dünyada lansmana çıktı. Yayınlanmadan haftalar önce sık sık haberlerimizde yer bulan yapım başarılı bir grafik çizmeye devam ediyor. Steam’de bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen ve hızla satışlarını yükseltmeye devam eden yapım şu sıralar oldukça popüler bir konumda yer alıyor.

Bloodborne ve Dark Souls serisinin yaratıcısı olan FromSoftware tarafından geliştirilen yapım, tüm platformlarda Activision imzası ile yayınlandı. Bugün PC Games N’in haberi ile gündeme gelen oyun, 2019 yılında Steam’in en popüler lansmanı olarak tarihe geçmiş. PC Games N’in yapmış olduğu habere göre Sekiro: Shadows Die Twice şuanda yılın en iyi oyunlarından bir tanesiymiş. Yapım son 24 saat içerisinde Steam’de 100.000’den fazla kopya satmış.

Eş zamanlı oyuncu sayısı ile Team Fortress 2, Warframe, ARK gibi oyunları geride bırakan Sekiro: Shadows Die Twice tek oyunculu modu ile oyuncuların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Oyunun inceleme puanlarını bir kez daha paylaşalım:

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.