Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Satılan Switch Konsollarının Yarısına Fortnite İndirilmiş!

Switch konsollarının yarısında Fortnite oynanıyor.

Geçtiğimiz gün Nintendo Switch oyun konsolunun 22.86 milyon adet satıldığını belirtmiştik. Satılan konsolların yarısına ünlü hayatta kalma oyunu Fortnite indirilmiş.

Satılan Switch Konsollarının Yarısına Fortnite İndirilmiş 2

Fortnite’ın konsol, bilgisayar ve mobil platformda 125 milyondan fazla oyuncu tarafından oynandığını hemen hemen her haberimizde belirttik. Switch platformunda da oldukça geniş bir kitle tarafından oynanan başarılı yapım konsol oyuncularının gönlünü fethetmiş görünüyor. Switch platformunda yaklaşık 11 milyon kopya indirilen Fortnite en iyi hayatta kalma oyunu olarak piyasanın nabzını tutmaya devam ediyor. Eurogamer’ın yapmış olduğu habere göre günümüze kadar satışı yapılan Nintendo Switch oyun konsollarının yarısına Fortnite indirilmiş ve oynanmış.

Tüm platformlarda yarın v6.21 güncellemesini alacak olan başarılı oyun hem içeriğini genişletecek hem de hata düzeltmeleri ile daha iyi bir oynanış atmosferine sahip olacak. Çapraz platform desteği ile de oynanabilen yapım farklı platformlardaki oyuncuları bir araya getirerek rekabeti de en üst noktaya çıkarıyor. Mobil platformda da milyonlara ulaşan yapım ücretsiz olarak yayınlandığı günden bu yana diğer hayatta kalma oyunlarını geride bırakmayı başardı.

Fortnite yeni güncellemesini yarın gün içerisinde alacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.