Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Yeni YouTube Premium Kampanyasını Başlattı

Samsung ve YouTube ortaklıklarını duyurdu.

Akıllı telefon satışlarını arttırmak için dönem dönem çeşitli şirketlerle yeni anlaşmalar imzalayan Samsung’un yeni ortaklığı da YouTube ile oldu. 

samsung yeni youtube premium kampanyasini baslatti 2

Dünyanın en büyük video platformu olan YouTube, geçtiğimiz yıllarda yeni servisi olan YouTube Premium servisini duyurmuştu. Kullanıcıların YouTube deneyimini arttıran bir servis olan YouTube Premium servisi ile birlikte kullanıcılar videoları çevrimdışı izlemek için indirebiliyor, YouTube’u arka planda kullanabiliyor ve YouTube’un özel içeriklerine erişebiliyordu. 

YouTube Premium servisinin daha fazla kişiye ulaşmasını isteyen YouTube, Samsung ile ortaklığa gitti. Kurulan yeni ortaklıkla birlikte Samsung marka akıllı telefon satın alan kullanıcılar YouTube Premium servisine iki ay ya da dört ay ücretsiz kullanım hakkına sahip olacak. 

Samsung’un internet sitesi üzerinden duyurduğu YouTube Premium kampanyası ile birlikte Samsung marka yeni akıllı telefon alan kullanıcılar, YouTube Premium servisi ile birlikte YouTube Music servisini de kullanabilecek. Samsung internet sitesi üzerinde yer alan açıklamaya göre bu kampanya 14 Şubat 2020 – 5 Mart 2021 tarihleri arasında geçerli olacak. Bu kampanya kapsamında verilecek olan YouTube Premium kodlarının son kullanım tarihi ise 5 Nisan 2021 olacak. 

Ücretsiz 4 aylık YouTube Premium servisi Samsung’un Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra ve Galaxy Z Flip cihazını satın alan kullanıcılara verilecekken, 2 aylık YouTube Premium servisi ise tüm Galaxy modelleri için verilecek. Samsung ve YouTube’un bu kampanyasından yararlanılması için kullanıcıların 14 Şubat 2020 – 5 Mart 2021 tarihleri arasında Galaxy cihaz almaları ve cihazlarını etkinleştirmiş olmaları gerekiyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.