Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Note 20 Ailesinin Fiyatı Detaylanmaya Başladı

Galaxy Note 20 ailesinin render görselinin ortaya çıkmasının ardından kullanıcıların merak ettiği fiyatı hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı. İşte Galaxy Note 20 ailesinin ortaya çıkan ilk fiyat bilgisi. 

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’ın kısa bir süre önce kendi internet sitesinde render görüntüleri ortaya çıkan Note 20 ailesinin fiyatı ile ilgili ilk bilgiler gelmeye başladı. 

samsung note 20 ailesinin fiyati detaylanmaya basladi 2

Samsung’un 5 Ağustos tarihinde tanıtmaya hazırlandığı Note 20 ailesi ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak basın görselleri sızdırılan Galaxy Note 20 modelinin bu görselleri geniş yankı uyandırmayı başarmıştı. Samsung tarafından yanlışlıkla sızdırılan Galaxy Note 20 görsellerinin ardından kullanıcılar yeni modellerin fiyatını merak etmeye başladı. Gelen son bilgilere göre Galaxy Note 20 ailesi ucuz olmayacak. 

Sızıntılara göre, Galaxy Note 20 modelinin başlangıç fiyatı 1.249 euro bandında olacak. Galaxy Note 20 Ultra modelinin başlangıç fiyatı ise 1.499 euro seviyelerinde olacak. Yunanistan merkezli bu fiyat sızıntılarına göre, Galaxy Note 20 ailesi, Galaxy Note 10 ailesinden çok daha pahalı bir fiyat etiketi ile birlikte gelecek. Yunanistan’ın tıpkı ülkemiz gibi akıllı telefon modelleri üzerinden çok vergi aldığı düşünüldüğünde Galaxy Note 20 modellerinin diğer ülkelerde biraz daha ucuz olabileceğini söyleyebiliriz. Yine de Galaxy Note 20 ailesinin fiyatının kesinleşmediğini hatırlatmakta yarar var. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.