Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Internet Uygulamasına Yeni Güncelleme!

Samsung cihazların varsayılan tarayıcısı Samsung Internet yeni bir güncelleme aldı.

Samsung’un Galaxy serisi başta olmak üzere son dönemde piyasaya sürdüğü tüm cihazlarda yüklü bulunan Samsung Internet isimli tarayıcı uygulamasına yeni bir güncelleme geldi. Beta süreci sona eren ve kararlı olarak Google Play Store‘da yayınlanan Samsung Internet v6.4 sürümünde birçok performans iyileştirmesi yer alıyor.

Samsung Internet Uygulamasına Yeni Güncelleme

Samsung’un yeni güncellenen uygulamasında web bluetooth iyileştirmesi, dosya yöneticisinde yapılan iyileştirmeler ve Hindistan ile Çin gibi bölgelere özel bazı yenilikler yer alıyor. Örneğin telefonunun bölgesini ayarlardan Hindistan olarak seçen kullanıcılar, kriket maçı sonuçlarını Samsung Internet sayesinde bildirim olarak görebiliyor.

Dosya indirme işlemlerinde kullanım kolaylığı sağlandı

Samsung’un yayınladığı son güncellemeyle 6.4 numaralı sürüme yükseltilen tarayıcı, artık uygulama üzerinden gerçekleştirilen indirme işlemlerini daha iyi kontrol edebilme imkânı sunuyor. Bildirim paneli üzerinden indirmeleri duraklatabilmek, devam ettirebilmek veya tamamen iptal edebilmek mümkün. Ayrıca indirilen dosyaları yeniden adlandırma işlemleri de tarayıcı üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

İndirme işlemleriyle ilgili yeni gelen bu özellikler uygulamanın sadece Hindistan için yayınlanan 6.3 numaralı sürümünde yer alıyordu. Şimdi ise 6.4 sürümüyle dünya genelindeki tüm Samsung Internet kullanıcıları bu özelliklerden faydalanmaya başladı.

Spectre yaması da güncellemede yer aldı

Bilindiği üzere Samsung Internet uygulamasında Chromium altyapısı kullanılıyor. Google’ın son yayınladığı güvenlik paketi güncellemesiyle işlemcileri tehdit eden Spectre yaması da bu yolla Samsung Internet uygulamasına gelmiş oldu. Bu da kullanıcıların artık internette daha güvenli bir şekilde sörf yapabileceği anlamına geliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.