Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Internet Beta, Korumalı Gezinti Özelliğine Kavuştu

Samsung'un varsayılan tarayıcı uygulaması, korumalı gezinti özelliğine sahip olacak.

Güncellenen Samsung Internet 7.2 sürümünde tarayıcı motoru artık çok daha sağlıklı çalışıyor. Kullanıcı arayüzünde yapılan yeniliklerin yanı sıra düşük donanım özelliklerine sahip telefonlarda uygulamanın daha hızlı çalışması da sağlanmış durumda. Keza yeni getirilen “Korumalı Gezinti” özelliği de uygulamaya dahil oldu.

Samsung Internet Beta Korumalı Gezinti Özelliğine Kavuştu 1

An itibariyle Google Play Store üzerinden Samsung Internet Beta uygulamasına kayıt olan kullanıcılar, yeni güncellemeyi indirebiliyorlar.

Uygulama ile birlikte hayata geçirilen yenilikler ise şu şekilde sıralanıyor:

Tarayıcı motoru yenilendi

Samsung Internet tarayıcısının altyapısı, açık kaynak olarak dağıtılan Chromium M59 sürümüne güncellendi. Bunun yanı sıra tarayıcı, WebGL2 gibi yeni web platformlarını desteklemeye de başlamış durumda. Bu sayede Samsung Internet artık web sitelerini hem daha hızlı açabilecek, hem de online oyun oynarken daha yüksek grafik kalitesi sunabilecek.

Korumalı gezinti özelliği eklendi

İlk kez uygulamaya dahil olan bu özellik de kullanıcıları dolandırıcılık faaliyeti içeren web sitelerine karşı uyarma görevini üstleniyor. Telefona zararlı yazılım yüklemeye veya şahsî bilgileri ele geçirmeye çalışan web siteleri, korumalı gezinti ile otomatik olarak engellenecek. Ancak dileyen kullanıcılar uyarı metnini kale almayıp sayfayı yükleyebilecekler.

Samsung’un veri tabanına kayıtlı zararlı web sitesi adreslerini kontrol eden tarayıcı, kullanıcıların gizliliğini sağlama noktasında artık daha etkili.

Yeni sekme sistemi

1 GB veya daha az RAM kapasitesine sahip cihazları da unutmayan Samsung, sekme sistemini yenileyerek tarayıcının giriş seviyesi telefonlarda daha verimli çalışmasını da sağladı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.