Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Galaxy S20 Serisi Onaylandı

Samsung CEO'su yeni amiral gemi modellerinin ismini açıkladı.

Samsung önümüzdeki haftalarda duyuracak olan yeni amiral gemisinin ismini açıkladı. İşte Samsung’un Galaxy S serisinin yeni ismi. 

samsung galaxy s20 serisi onaylandi 2

Samsung’un CES 2020 kapsamında gizli bir toplantı düzenlemiş ve Galaxy Fold 2 modelinin ismini Galaxy Bloom olarak duyurmuştu. Samsung’un gerçekleştirdiği bu özel toplandıya dair yeni bilgiler ortaya çıktı. 

Samsung 11 Şubat 2020 tarihinde düzenleyeceği yeni etkinlikte hem Galaxy S11 modelini hem de Galaxy Bloom modelini duyuracağı biliniyordu. Ortaya çıkan yeni bilgilere göre Samsung bu etkinlikte Galaxy S11 modeli yerine Galaxy S20 serisini tanıtacak. 

Samsung Galaxy S11 ailesinin Galaxy S20 ismiyle geleceği söyleniyordu. Ortaya çıkan son raporlara göre Samsung CEO’su DJ Koh, bu söylentiyi doğruluyor. Samsung’un CES 2020’de düzenlediği toplantıda söz alan Samsung CEO’su yeni Galaxy S serisinin ismini Galaxy S20 olarak belirtti. Böylelikle yeni Galaxy S ailesinin ismi kesinleşmiş oldu. 

Ortaya çıkan raporlara göre Samsung düzenlediği gizli toplantıda Galaxy S20, Galaxy S20 Plus ve Galaxy S20 Ultra modellerini gösterdi. Gizli toplantıda Galaxy S10e modelinin devamı olacak olan Galaxy S20 modelinin özellikleri ise paylaşılmadı. 

Unpacked Etkinliği 11 Şubat Tarihinde Gerçekleşecek

Samsung Galaxy S20 modelinin özelliklerini resmi olarak duyurmamış olsa da yeni Galaxy S20 ailesinin 11 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan “Unpacked” etkinliğinde duyurulması bekleniyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.