Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung, Galaxy Note 9’da Batarya Kapasitesini Arttıracak

Galaxy Note 9'un batarya kapasitesi daha da büyüyecek.

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, yeni çıkaracağı Galaxy Note 9 modelinde daha büyük kapasiteli bir batarya bileşeni kullanmak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Samsung Galaxy Note 9da Batarya Kapasitesini Arttıracak

The Korea Herald gazetesinde yer alan habere göre Samsung, Galaxy Note 9’un ekranında da dahili parmak izi okuyucu sensörünü konumlandıracak. Bilindiği üzere bu teknoloji ilk kez Vivo’nun X20 Plus UD modelinde kullanılmıştı. Şimdi ise Galaxy Note 9’un Infinity Display (Sonsuz Ekran) özelliğine sahip ekranında bu sensörün yer alması, cihazda daha büyük kapasiteli bir bataryanın tercih edileceğine dair beklentileri de güçlendirdi.

Samsung işi şansa bırakmayacak

Aslına bakılırsa Galaxy Note serisinin bataryalarla arası pek de iyi değil. Geçmişte Galaxy Note 7’nin bataryasının patlaması sonucu geri çağrılmasına herkes şahit olmuştu. Samsung güvenlik noktasında işi şansa bırakmayarak gerekli tüm önlemleri almayı planlıyor. Öte yandan Samsung her yeni modelde daha yüksek kapasiteli batarya kullanmaktan da geri kalmıyor.

4,000 mAh batarya: Neden olmasın?

Galaxy Note 7‘de 3,200 mAh kapasiteli batarya kullanılmıştı. Son çıkan Note 8’in bataryası ise 3,300 mAh kapasiteliydi. Keza Galaxy S9 Plus’ta da 3,500 mAh kapasiteli batarya yer alıyordu. Hal böyle olunca yeni Galaxy Note 9‘un da S9 Plus‘la ya aynı, ya da daha büyük bir batarya ile gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Ön yüzünde parmak izi okuyucunun bulunduğu Huawei Mate 10 modelinin 4,000 mAh kapasiteli olduğunu hesaba katarsak, Samsung’un Note 9’da sınırları zorlaması şaşırtıcı olmayacaktır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.