Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Galaxy Note 8’in Ne Zaman Tanıtılacağı Açıklandı!

Samsung'un sıradaki amiral gemisi Note 8, beklendiği gibi Ağustos'un son haftası tanıtılacak. Cihazın lansmanı için kesin tarih verildi!

Samsung’un hem mobil cihaz kullanıcıları hem de teknoloji dünyası tarafından merakla beklenen sıradaki amiral gemisi Galaxy Note 8′in tanıtılacağı tarih açıklandı. Yeni mobil cihaz için görkemli bir lansman düzenlenmesi bekleniyor. Dünya çapında kullanıcılarla buluşmak için hazır olan Galaxy Note 8 serisi, beklendiği üzere Ağustos ayının son günlerinde tanıtılacak. Android ekosisteminin ve genel olarak olarak akıllı mobil cihaz aleminin yeni amiral gemisi olmayı hedefleyen cihaz, 23 Ağustos 2017 tarihinde dünyanın karşısına çıkacak.

“Daha büyük şeyler yapın.” başlığı ile yayınlanan görsel, cihazların dünya çapındaki tanıtımının gerçekleştirileceği tarihi işaret ediyor. Paylaşılan görselde 23 Ağustos 2017 tarihi yer alıyor.

Aslına bakılırsa, kısa süre önce gerçekleşen sızıntılar sonucunda, cihazın nasıl görüneceğine dair bütün bilgiler elde edilmiş oldu. Note 8 neredeyse tüm detaylarıyla karşımızda. Cihazın teknik detaylarına ait bilgiler ise uzun zaman önce teknoloji dünyasına ulaşmıştı.

samsung galaxy note 8 2

Başarılı bir çerçeve oranı ile gelecek olan cihaz 6.3 inçlik ekranla gelecek. Snapdragon 835 işlemci ile çalışacak olan cihazda 6 GB RAM bulunacak. yüksek bir performans beklediğimiz cihazda, Samsung’un tarihinde bir ilk olan çift 12 MP’lik arka kamera eşliğinde gelecek. Samsung Galaxy Note 8’in canavar sistemi, 3300 mAh bataryadan gücünü alacak.

Cihazın lansmanının yapılacağı günü haber veren görseli, aşağıdaki görüntüleyebilirsiniz.

note 8

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.