Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Galaxy Note 8 İçin Paylaşılan Nefis Konsept Videosu

Samsung Galaxy Note 8 için bugüne dek yayınlanmış en güzel konsept videosu, telefonun piyasaya çıkmasını bekleyenleri heyecanlandırmaya yetti.

Samsung, çok büyük ihtimalle kısa süre içinde Galaxy Note 7 faciası ile anılmaktan kurtulacak. Firmanın kah akıllı telefon alemine getirdiği yenilikler kah işlemci sektöründe başarılı bir ilerleyişe sahip olması, Samsung’un marka değerinden kaybettiklerini geri almasına yardımcı oluyor. Note 7 sorunlarının ardından, Note serisinin akıbetinin ne olacağı büyük bir merak konusuydu. Cihazın sessiz sakin fakat kararlı bir gelişme sürecine tabi tutulduğu tahmin ediliyor. Bu süreçte herhangi bir sızıntı yaşandığını söyleyemeyiz ancak ortaya atılan konsept tasarımlar öngörüde bulunmaya çalışan takipçileri heyecanlandırmaya yetiyor.

2017 yılının sonlarına doğru çıkması beklenen Note 8, bu senenin en çok merak edilen telefonlarından biri diyebiliriz. Note serisinin sona ermeyeceğini, bu seriye sadık kalacağını pek çok defa dile getiren ve teknoloji takipçilerinin Note serisinden ümidi kesmemesini sağlayan Samsung, telefonun piyasaya sürüleceğinden şüphe edenlerin aklındaki soru işaretlerini savuşturmayı başardı.

Bu süreçte Note 8 için herhangi bir resmi bilgi paylaşılmadı. Hatta bir sızıntı dahi gerçekleşmedi. Sessiz bir varlığa bürünen cihaz hakkında hayal gücümüzü tetikleyen tek tük konseptler, resmi bilgilerden artakalan boşluğu doldurdu. Kısa süre önce paylaşılan konsept videosu da bugüne dek ortaya koyulan en güzel tasarımı resmetmeyi başardı. On binlerce sosyal medya kullanıcısının dikkatini çeken tasarıma aşağıdaki ekranda göz atabilirsiniz.

Samsung Galaxy note 8 introduction (concept)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.