Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Galaxy Fold Satış Rakamlarını Açıkladı

Galaxy Fold satış rakamı açıklandı.

Samsung’un 2019 yılı başında duyurduğu Galaxy Fold modelinin satış rakamları açıklandı. İşte Galaxy Fold modelinin satış rakamları. 

samsung galaxy fold satis rakamlarini acikladi 2

Samsung’un katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Galaxy Fold modeli sorunlu bir çıkışın ardından geçtiğimiz aylarda yeniden satışa sunulmuştu. Samsung’un Galaxy Fold modelinin ne kadar çok sattığı merak ediliyordu. Samsung Galaxy Fold modelinin toplam satışının 1 milyon adeti geçtiği ve 2 milyar dolar gelir elde ettiğini açıkladı. 

Samsung Galaxy Fold Beklentileri Aştı

Katlanabilir ekranlı ilk akıllı telefon olan Galaxy Fold modeli farklı konseptiyle ve yüksek fiyatı nedeniyle sınırlı sayıda üretilmişti. Samsung Electronics başkanı Young Sohn açıklamasında Galaxy Fold modeli hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Sohn yaptığı açıklamada, Galaxy Fold modelinin 1 milyon satış barajını geçtiğini ve ilk katlanabilir ekranlı akıllı telefon olan Galaxy Fold modeli için bu satış rakamının büyük bir başarı olduğunu belirtti. Samsung Galaxy Fold modeliyle Samsung 2 milyar dolar gelir elde etti. 

İkinci katlanabilir ekranlı W20 5G modelini tanıtan Samsung’un 2020 yılında da yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefon tanıtması bekleniyor. 

Galaxy Fold Özellikleri 

Açıldığında 7.3 inç büyüklüğünde dinamik AMOLED ekran ile birlikte gelen Galaxy Fold modelinin dışında ise 4.6 inç büyüklüğünde Super AMOLED bir ekran bulunuyor. Gücünü Snapdragon 855 işlemcisinden alan Fold modeli, 12 GB RAM ve 512 GB dahili depolama alanına sahip.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.