Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Galaxy Fold 2 Farklı Bir İsimle Gelecek

Samsung Galaxy Fold 2 modelinin ismi Galaxy Bloom olmayabilir.

Samsung’un 11 Şubat tarihinde duyurmaya hazırlandığı yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Galaxy Fold 2 modeli, Galaxy Bloom ismi ile tanıtılmayacak. İşte Galaxy Fold 2 modelinin ismi. 

samsung galaxy fold 2 farkli bir isimle gelecek 2

Güney Koreli teknoloji devi Samsung 11 Şubat 2020 tarihinde yeni Galaxy S20 ailesini ve Galaxy Fold 2 modelini duyuracak. Samsung’un CES 2020 etkinliği kapsamında düzenlediği özel toplantıda Galaxy Fold 2 modelinin ismi Galaxy Bloom olarak duyurulmuştu. Samsung’un bu gizli toplantısında duyurusunun yaptığı Galaxy Bloom isminin ardından Galaxy Fold 2 modelinin, Galaxy Bloom olarak satışa sunulacağına kesin gözüyle bakılıyordu. Gelen son bilgilere göre Galaxy Fold 2 modeli, Galaxy Bloom ismiyle de satışa sunulmayacak. 

Twitter üzerinden yaptığı isabetli paylaşımlarla adından söz ettiren Ice Universe isimli Twitter kullanıcısı, Galaxy Bloom hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ile Universe yaptığı açıklamada Galaxy Bloom isminin Galaxy Fold 2 modelinin kod ismi olduğunu ve Galaxy Fold 2 modelinin Samsung Galaxy Z Flip ismi ile satışa satışa sunulacağını belirtti. 

Samsung Galaxy Z Flip Dikey Katlanabilecek

Samsung’un önümüzdeki günlerde duyursunu yapmaya hazırlandığı Galaxy Z Flip modeli ile ilgili ilk teaser görseli de yayınlandı. Çıkış tarihi 2020 yılının ikinci çeyreğine ertelenen Motorola RAZR 2019 modeli gibi Galaxy Z Flip modeli de dikey olarak katlanacak. Samsung Galaxy Z Flip modeli 11 Şubat tarihinde duyurulacak. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.