Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Galaxy A71 Türkiye’de Satışa Sunuldu

Samsung Galaxy A71 modeli Türkiye'de satışa çıktı.

Samsung’un yeni orta segment akıllı telefonu Galaxy A71 ülkemizde satışa çıktı. İşte Galaxy A71 modelinin Türkiye fiyatı. 

samsung galaxy a71 turkiyede satisa sunuldu 2

Samsung’un Galaxy A 2020 ailesi modellerinden Galaxy A51 modeli ile birlikte tanıtılan Galaxy A71 modeli ülkemizde satışa çıktı. Galaxy A51 modelinin ardından satışa sunulan Galaxy A71 modeli özellikleri ve fiyatı ile dikkat çekiyor. 

Samsung Türkiye garantisi ile satışa sunulan Galaxy A71 modeli, 128 GB dahili depolama alanına sahip sürümü 3.699 TL’den satışa çıktı. Fiyatının kısa bir süre içerisinde 3 bin TL civarına düşeceği düşünülen model ülkemizde üç farklı renk seçeceği ile satın alınabiliyor. 

Galaxy A51 modeline benzer bir tasarıma sahip olan modelin arkasında tıpkı Galaxy A51 modelinde olduğu gibi geniş bir kamera modülü bulunuyor. Parmak izi sensörünün ekranın üzerinde konumlandırıldığı model normal bir kullanıcının ihtiyaçlarını karşılayacak özelliklere sahip. 

Samsung Galaxy A71 Özellikleri 

6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlük sunan Super AMOLED ekran ile birlikte gelen Galaxy A71 modeli gücünü Qualcomm’un Snapdragon 730 işlemcisinden alıyor. 6 GB ve 8 GB RAM seçenekleri olan Galaxy A71 modelinin 128 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Arkasında 64 megapiksel + 12 megapiksel + 5 megapiksel + 5 megapiksel çözünürlüğünde kameradan oluşan dörtlü kamera ile birlikte gelecek olan Galaxy A71 modelinin önünde ise 32 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. 25W hızlı şarj destekli 4.500 mAh kapasiteli bir bataryadan beklenecek olan Galaxy A71 modelinin Türkiye fiyatı henüz açıklanmadı. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.