Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Saints Row: The Third Önümüzdeki Ay Switch’e Geliyor!

Saints Row: The Third 10 Mayıs'ta Switch'te lansmana çıkacak.

15 Kasım 2011’de konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunulan Saints Row: The Third 8 yıl aradan sonra Switch platformuna çıkmaya hazırlanıyor. Yapım önümüzdeki ay tam sürüm olarak Switch platformunda lansmana çıkacak.

Saints Row The Third Önümüzdeki Ay Switch’e Geliyor 2

Aksiyon ve macera oyunu olarak 2011’in Kasım ayında lansmana çıkan Saints Row: The Third Steam’de bilgisayar oyuncuları tarafından oldukça beğenilmiş ve  ‘son derece olumlu’ olarak değerlendirilmiş. Volition imzası ile geliştirilen ve ünlü yayıncı Deep Silver tarafından hem konsol hem de bilgisayar platformu oyuncularına sunulan Saints Row: The Third önümüzdeki ay Switch platformu için de yayınlanacak.

Bugün GamingBolt’un yapmış olduğu habere göre Saints Row: The Third, 10 Mayıs 2019’da Switch platformu oyuncularına sunulacakmış. Yapılan haber de oyunun Switch sürümünde PC platformunda yer alan tüm DLC paketlerinin ve güncellemelerinin de yer alacağı belirtiliyor. Yani yapım Full Pack olarak Switch oyuncularına sunulacakmış.

Steam’de 18.00 TL gibi cazip bir fiyat etiketi ile satılmaya devam edilen oyun Switch’te nasıl bir fiyat etiketine sahip olacak henüz bilinmiyor. Oyun yakında Nintendo eShop üzerinde ön siparişlere açılacak.

Saints Row®: The Third™ - The Full Package on Nintendo Switch [PEGI]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.