Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Saints Row Çıkış Tarihi Ertelendi

Açık dünya oyunu Saints Row, COVID-19 salgının geliştirme süreci üzerinden olumsuz etkisi sebebiyle Ağustos 2022'ye ertelendi.

Deep Silver ve Volition, Saints Row çıkış tarihinin ertelenebileceği yönündeki söylentileri doğruladı. Heyecanla beklenen reboot (yeniden başlatma), başlangıçta 25 Şubat 2022’de lansman yapacaktı. COVID-19 salgınının geliştirme süreçlerini olumsuz etkilediğini belirten stüdyo, açık dünya oyununu 7 ay sonraya yani 23 Ağustos 2022‘ye kaydırdı.

Erteleme haberini Twitter’dan duyuran Volition’ın Kreatif Direktörü Jim Boone, “Önceliğimiz şimdiye kadarki en iyi Saints Row oyununu yaratmak. Eğer orijinal tarihte yayınlasaydık, kendimize belirlediğimiz ve beklediğiniz standartlara uygun olmazdı” dedi.

Saints Row Çıkış Tarihini Biraz Daha Beklememiz Gerekecek

Saints Row Çıkış Tarihi
Saints Row çıkış tarihi 23 Ağustos 2022’ye ertelendi.

Vizyonlarını tam anlamıyla uygulamak için biraz daha zamana ihtiyaçlarını olduğunu belirten Boone, bazı ince ayarlamalar yaptıklarını ve oyunda genel kalite dışında pek fazla değişiklik olmayacağını söyledi. “Dürüst olmak gerekirse, herkes evden çalışma düzenine çok hızlı bir şekilde adapte olmasına ve inanılmaz derecede üretken olmaya devam etmesine rağmen, COVID-19’un programımız üzerindeki etkisini hafife aldık” itirafını yapan Boone, sözlerine şöyle devam etti:

“Geçtiğimiz iki yılda eğlence sektörünün her köşesi bir şekilde etkilendi. Oyuncular olarak, dört gözle beklediğiniz bir şeyin ertelenmesinin nasıl bir his olduğunu biliyoruz; sinir bozucu ve hayal kırıklığına uğramış hissediyorsunuz. Ama sonunda Saints Row’u oynadığınızda, beklemeye değeceğini de biliyoruz. Bunu doğru yapmak bizim mutlak önceliğimiz”

Saints Row ne zaman çıkacak

Volition’ın Saints Row reboot‘u ilk olarak Gamescom 2021‘de tanıtıldı. Amerika’nın güneybatısından ilham alan yeni bir şehirde kurulan açık dünya RPG’si, 2013 yayınlanan Saints Row 4’ten bu yana serideki ilk yeni oyun olacak. Yapılan son açıklama ile birlikte Saints Row çıkış tarihi, 23 Ağustos 2022 olarak güncellenmiş oldu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.