Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Saints Row 5 ve Dead Island 2, Epic Games Store’a Özel Olabilir

Epic Games ve Apple arasında devam eden davadan elde edilen bir belgeye göre Dead Island 2 ve Saints Row 5 Epic Games Store'a özel olarak piyasaya sürülecek.

Hepimizin bildiği gibi, Apple mahkemede Epic Games ile karşı karşıya geliyor. Ve sızdırılan bir mahkeme belgesine göre, Dead Island 2 ve Saints Row 5, Epic Games Store’a özel olacak. Bunun doğruluğu henüz şirket tarafından açıklanmamış olsa da sızdırılan belgeye göre bu şekilde olacak gibi görünüyor.

Dead Island 2

Yayınlanmış olan belgedeki resim gerçekten küçük olsa da, hem Saints Row 5 hem de Dead Island 2’yi (kırmızı olarak) bulabilirsiniz. Slaytta da belirtildiği gibi, bu oyunlar yalnızca Epic’in mağazasında yayınlanacak.

Saints Row 5 ve Dead Island 2 Epic Games Storea Ozel Olabilir 2

Geçen ay bildirdiğimiz gibi Epic Games, 2019 ve 2020 yıllarında Epic Games Store’da, 181 milyon dolar ve 273 milyon dolar kaybetti. Epic Games, mağazasının 2023’te kâr elde etmesini bekliyor. O zamana kadar, şirketin daha da fazla münhasır ürün elde etmek için elinden geleni yapacağı görülüyor. Öyle ki en son yayınlanan ekran görüntüsüne göre Dead Island 2 ve Saints Row 5 oyunları dijital oyun mağazasına özel olarak piyasaya sürülecek. Elbette bu konuyla ilgili Epic Games’den henüz resmi bir açıklama gelmedi, bu nedenle şüpheyle yaklaşmanızı öneririz.

Geçtiğimiz iki yılda zarar eden şirket, ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Şirket, 6 Mayıs 2021 tarihine kadar Idle Champions of the Forgotten Realms oyununu ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.