Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

S.T.A.L.K.E.R. 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

STALKER 2'nin geliştiricisi olan GSC GameWorld, dün yapılan Xbox Games Showcase'de oyun tanıtımının ardından bazı yeni ekran görüntüleri paylaştı.

GSC GameWorld, STALKER 2 için oyun motorunu gösteren bir fragman yayınlamıştı. Geliştirici bunun ardından bugün ise oyuna ait bazı yeni ekran görüntülerini oyunun hayranları için paylaştı. Geliştiricilere göre, STALKER 2, gerçekten kalın bir atmosfere sahip FPS, sürükleyici ve dehşetin eşsiz bir karışımıdır.

S.T.A.L.K.E.R. 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

STALKER 2, en büyük kesintisiz açık dünya ortamlarından birine sahip olmayı vaat ediyor. Oyun Unreal Engine 4‘ü kullanacak ve oyun motorunu gösteren fragmanda, elde etmeyi amaçladığı grafik seviyesini gösteriyor. Bu fragman, oyun içi modeller kullansa bile, oyunun son halini göstermiyor.

STALKER 2, destansı ve çizgisel olmayan bir öyküye yer vermeyi amaçlıyor. Sadece bu değil, seçimleriniz hem kısa vadeli sonuçları hem de küresel sonuçları etkileyecektir. Oyun Çernobil dış bölgesinde geçecek. Dahası, eski yerleriyle birlikte yeni yerler olacak.

GSC GameWorld, hem bedenler hem de yüzler için hareket yakalama kullanacağını doğruladı. Ancak ekip, oyunun herhangi bir Ray Tracing efekti içerip içermeyeceğini açıklamadı. Ayrıca, STALKER 2 çıkış yaptığı gün modları destekleyecek. Son olarak oyunun ne zaman çıkacağı ile ilgili herhangi bir bilgi yok.

S.T.A.L.K.E.R. 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı 1 S.T.A.L.K.E.R. 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı 2 S.T.A.L.K.E.R. 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı 3

S.T.A.L.K.E.R. 2 - Official Trailer #1

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.