Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rogue Company’nin Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Rogue Company'in oynanış fragmanı yayınlandı. Oyun yakın bir zamanda Alpha test'e girecek.

Yayıncı Hi-Rez Studios ve geliştirici First Watch Games, Rogue Company oyunu için bir oynanış fragmanı yayınladı. Eylül 2019 yılında açıklanan oyunun 2020 yılı içerisinde PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için çıkış yapacak.

Rogue Companynin Oynanış Fragmanı Yayınlandı

İşte Hi-Rez Studios üzerinden oyuna genel bir bakış. Dünyanın en seçkin paralı asker grubu Rogue Company’ye hoş geldiniz! Rogue’unuzu seçin ve silahlar, teçhizatlar ve cesaretlerle rekabete hakim olun.

Rogue Company, dünya çapında seçkin paralı askerlerin çok gizli bir sendikasıdır. Dünyanın çoğu için, zor paralı askerler en iyi söylentidir. Ancak, bilenlere göre, Rogue Company operatörleri dünyanın en ölümcül ve en zorlu görevlerini çözmek için vazgeçilmezdir. Bir Rogue Company paralı asker olarak, oyuncular seçim silahlarını alacak ve çeşitli oyunculara karşı oyuncu oyun modlarında çevrimiçi rekabet etmek için ikonik yerlere dalacaklar.

Arkadaşlarınızla gruplandırın ve rekabete hakim olun. Rogue Company, tüm platformlarda çapraz oynama özelliğine sahip olacak. Oyunun Alpha testine buradan ulaşabilirsiniz.

Rogue Company - Gameplay Reveal Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.