Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Roblox’taki En İyi Korku Oyunları

Roblox dünyasının ürkütücü korku oyunları ile dolu olduğunu biliyor muydunuz? Bu içeriğimizde, göz atmak isteyebileceğiniz en iyi 10 Roblox korku oyununu listeliyoruz.

Son dönemde çocuklar için uygun bir yer olup olmadığı tartışılan Roblox, son derece geniş bir oyun koleksiyonuna sahip. Platformdaki oyunların çoğu aile dostu ve her yaş için uygun nitelikte olsa da, aralarında oldukça rahatsız edici ve ürkütücü olanlar da var. Peki, en iyi Roblox korku oyunları isimleri neler?

Öncelikle, hazırladığımız Roblox korku oyunları listesinin çocuklar için pek uygun olmadığını belirtelim. Küçük yaşlardaki okuyucularımızın bu uyarımızı dikkate almasını ve içeriği okumadan önce ebeveynlerinden izin istemelerini tavsiye ediyoruz. Oyunlara geçmeden önce Roblox hesabının nasıl silinebileceğini anlattığımız rehberimizi de şuraya bırakalım. İşte en iyi Roblox oyunlarından bazılarını da içeren seçkimiz:

Roblox Korku Oyunları

10. Blair 

roblox korku oyunları blair

Blair, 2021’in en popüler korku-dedektiflik oyunlarından Phasmophobia‘dan ilham alıyor. Hayalet avcısı olarak arkadaşlarınızla birlikte bazı ürkütücü yerlere girmeniz gerekiyor. Oyun içi sesli sohbeti destekleyen Roblox oyunu, bu sayede diğer hayalet avcılarıyla iletişim kurmanızı sağlıyor ve arkadaşlarınızla çok daha korkutucu bir deneyim yaşamanıza imkan tanıyor. Farklı harita, hayalet ve kanıtların bulunduğu Blair, şu anda Roblox’taki en popüler korku oyunlarından biri.

9. Dead Silence

en iyi roblox korku oyunları

Dead Silence, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz en eğlenceli korku oyunlarından biri konumunda. Dört oyuncuya kadar eşli oyun imkanı tanıyan Dead Silence, temelde bir bulmaca oyunu. Ürkütücü, karanlık odaları keşfetmeniz ve anahtarları aramanız gerekiyor. Anahtarların yerleri her seferinde değiştiği için oyunlar birbirinden farklı oluyor, ancak dikkatli olmanızda yarar var zira karanlıkta sizi avlayan bir şey var.

8. Murder Mystery 2

roblox korku oyunları listesi

Murder Mystery 2, çoğu yaş grubu için uygun olan Roblox korku oyunlarından. Her turda yeniden işlenen bir cinayeti kimin yaptığını bulmaya çalışıyorsunuz. Oyun, ilginç grafikler ve komedi silahları sayesinde, sabah televizyonunda göreceğiniz bir çocuk çizgi filmden neredeyse farksız.

7. Alone In A Dark House

roblox korku oyun

Klasik bir korku temasına sahip olan Alone In A Dark House‘ta, sırlarla dolu terk edilmiş bir evde tek başınızasınız. Daha korkutucu bir deneyim yaşamak istiyorsanız, eşli oyunu da tercih edebilirsiniz.

6. Stop It, Slender!

roblox slender oyun

Roblox’ta bulabileceğiniz sayısız Slender oyunundan biri olan Stop It, Slender, 2021 yılının en popüler Roblox oyunları arasında yer alıyor. Slender sizi bulmadan önce gizli sayfaları bulmaya çalıştığınız atmosferik korku oyunu, son derece ürkütücü bir deneyim sunuyor. Terk edilmiş harabe bir evin içinde elinizdeki fener ile geceyi aydınlatmaya ve Slender’ın sizi bulmasına engel olmaya çalışıyorsunuz.

5. Survive The Killer

Survive The Killer

Mutlaka göz atmanız gereken Roblox korku oyunları arasında yer alan Survive The Killer’da, Dead by Daylight‘a benzer şekilde sizi avlamak isteyen birinden kaçıyorsunuz, ancak her turda bir oyuncu katil rolünü üstlendiği içi buradaki durum biraz daha farklı.

2021 yılında 10 binden fazla oyuncuya ulaşan Survive The Killer, en iyi Roblox oyunlarından biri olarak gösteriliyor. Ayrıca platformdaki diğer tüm oyunlar gibi, güçlendirmeler ve kozmetikler için karakter seviyenizi yükseltmenin yolları da var.

4. The Mimic

roblox korku oyunları 1

Slender’a çok benzeyen The Mimic, ipuçlarını aramak için terk edilmiş bir lise binasına girdiğiniz hikaye tabanlı bir korku oyunu. Bu yıl Roblox’taki en popüler korku oyunlarından biri olan yapım, hiç tartışmasız bu listedeki en ürkütücü oyunlardan biri.

3. Insane Elevator

Insane Elevator

Insane Elevator Roblox’taki en popüler korku oyunlarından biri. Ayrıca her yaş grubu için de uygun. Çok sayıda oyuncu ile oynanıyor olması, bu oyunu ürkütücü olmaktan çok eğlenceli kılıyor.

2. Piggy

roblox Piggy

Uzun zamandır devam eden bir Roblox oyun serisi olan Piggy, oldukça basit olmasına rağmen çok eğlenceli bir oyun. Piggy’nin öldürücü gözlerinden kaçarken bir bulmacayı çözüyorsunuz. Seri, toplamda sekiz milyardan fazla oyuncu ile inanılmaz bir taban yaratmış durumda.

1. Breaking Point

roblox Breaking Point

Breaking Point başlangıçta Roblox’ta yasaklanmıştı, ancak şu anda platformdaki en popüler oyunlardan biri. Oyuncuların sırayla herkesi öldürmeye çalıştığı oyunda, hayatta kalan son kişi olmak için uğraşıyorsunuz.

Bu içeriğimizde, en iyi Roblox korku oyunlarını sıraladık. Dilerseniz, aşağıdaki yorumlar bölümünden listemize ekleme yapabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

3 Yorum

  1. ilyax

    Niye Doors Değil?

    1
    1
    Cevap
  2. xayil

    Hepsini oynadım yeter başka bişey yok mu

    0
    0
    Cevap
  3. Anonim

    katil kim korku oyunu mu

    1
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.