Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ring of Elysium’un İkinci Sezonu Bugün Başlıyor!

Ring of Elysium yeni haritasını bugün oyunculara sunacak.

Tencent’in bilgisayar platformu oyuncularına özel olarak yayınlandığı Ring of Elysium erken erişim oyunu olarak oynanıyor.

Ring of Elysium’un İkinci Sezonu Bugün Başlıyor 2

Oynaması ücretsiz olarak bilgisayar oyuncularına sunulan Ring of Elysium ikinci sezonu ile oyunculara yeni içerikler de sunacak. 15 Ocak itibari ile ilk sezonunu tamamlayan yapım, bugün ikinci sezonunu oyunculara sunacak. Hayatta kalma oyunu olarak oynanabilen yapım ikinci sezon ile ‘Avrupa Adası’ isimli bir haritayı oyunculara sunacak. Oyuncular yeni haritanın dört bir yanında çok sayıda BMX bisikletleri bulabilecek ve bisikletler ile harita üzerinde dolaşma fırsatı elde edecekler. İlk haritanın aksine yaz temasına sahip olacak olan Avrupa Adası, çeşitli yerleşim yerlerine de ev sahipliği yapacak.

Yeni haritanın tanıtım fragmanında yerleşim yerlerindeki İspanyol misyon tarzındaki bina yapıları ve sokak aralarındaki palmiye ağaçları oyuncular tarafından ilgiyle karşılanmıştı. Yeni haritada farklı aksiyon sahneleri göreceğimiz yapımda rekabet farklı bir boyutta karşımıza çıkacak. Yeni içerikler ile daha zengin bir yapıya kavuşan Ring of Elysium ikinci sezon ile muhtemelen oyuncu kitlesini de genişletecek gibi görünüyor.

Ring of Elysium’un ilk sezonu dün itibari ile sona erdi. İkinci sezon bugün başlıyor!

Ring of Elysium - Europa Island Map Official Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.