Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ring of Elysium Yeni Bir Hayatta Kalma Modu Aldı!

Ring of Elysium yeni modunu oyuncularla paylaştı.

19 Eylül 2018’de sadece bilgisayar platformu için Steam üzerinden yayınlanan Ring of Elysium olumlu geri bildirimler almaya devam ediyor.

Ring of Elysium Yeni Bir Hayatta Kalma Modu Aldı 2

Erken erişim süresince yer alan ve şu sıralar geniş bir kitle tarafından oynanan Ring of Elysium yeni bir hayatta kalma modu aldığını duyurdu. Battle royale oyunlarına olan ilgiyi farkeden Tencent, PUBG Mobile’dan sonra bilgisayar platformuna yönelmiş ve Ring of Elysium’u geliştirip yayınlamıştı. Erken erişim oyunu olarak 19 Eylül’de yayınlanan yapım, bilgisayar oyuncularını tatmin etmeyi başardı. Olumlu geri bildirimler alan yapım, oyuncularına yeni bir hayatta kalma modunu sundu.

Oyuncular yeni mod ile yiyecek için mücadele edecek ve hayatta kalmaya çalışacaklar. Yeni modda da silahlar, ekipmanlar ve yiyecek bulabilmek için mücadele edecek, rakiplerimizi etkisiz hale getirmek için ter dökeceğiz. Oyuncular yeni mod ile sağlıklarını artırabilmek için yiyecek yiyebilecek ve canlarını tamamlayabilecekler. Belirtilen kaynaklar harita üzerinde oyunculara gösterilecek. Ayrıca belirli zamanlarda tüm oyuncuların yerleri de harita üzerinde görünür olacak. Oyuna yeni bir heyecan ve soluk getirecek olan bu mod şuanda oynanabilir durumda.

Ayrıca yeni mod 20 dakikalık bir oynanış süresine sahip olacak.

https://youtu.be/4ojQU2x_EQM

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.