Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ring of Elysium Erken Erişimden Ayrıldı!

Ring of Elysium 1.0 sürümünü yayınladı.

PC platformu için 19 Eylül 2018’de erken erişim oyunu olarak Steam’de lansmana çıkan Ring of Elysium nihayet tam sürüme geçiş yaptı. Yapım yaklaşık 1 yıl erken erişimde kaldıktan sonra dün 1.0 sürüme geçiş yaptı.

Ring of Elysium Erken Erişimden Ayrıldı 2

Çinli dev Tencent’in battle royale oyunu olarak geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan ve Steam’de oldukça beğenilen Ring of Elysium, oyuncular tarafından ‘çoğunlukla olumlu’ olarak değerlendirildi. Oynaması ücretsiz olarak sadece bilgisayar platformunda yer alan yapımda oyuncular hayatta kalabilmek için mücadele ediyor ve aksiyon yüklü sahneler eşliğinde mücadele ediyorlar. İngilizce ve basitleştirilmiş Çince dil seçeneklerine sahip olarak karşımıza çıkan yapım, tam sürüme geçmesi ile dil seçeneklerini artırmadı.

Oyuna dün gelen güncelleme ile 1.0 sürüm karşımıza çıkarken güncellemenin yama notlarıda oyunculara sunuldu. Güncelleme ile oyun içerisinde yer alan M4A1 silahına yeni bir skin getirildi. Ücretsiz olarak tüm oyunculara sunulacak olan bu skin sadece M4A1 silahı için geçerli olacak.

Günlük görevler ve etkinlikler ile oyunculara yeni ödüller de sunacak olan yapımda 22 Haziran – 28 Haziran tarihleri arasında giriş ödülleri de oyunculara sunulacak.

Ring of Elysium - Ashen Eye Gamemode Official Gameplay Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.