Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rift de Loot Box Sistemine Geçiyor

Rift'e eklenen yeni loot box kutuları 100 dolar fiyatıyla olay yarattı.

Geçen hafta MMORPG oyunu Rift bir basın açıklaması yaparak oyuncuların en iyi eşyalara mağaza üzerinden erişim sağlayabileceğini fakat bunu daha çekici hale getireceklerini dile getirmişti. Görünüşe göre firmanın aklında yeni bir ‘loot box sistemi’ bulunuyordu ve bu amaçla da rastgele eşyalar içeren bir mağaza sistemi kuruldu.

Rift de loot box sistemine geciyor 1

Rift mağazasındaki loot boxların en çekici yanı içinden takas edilebilir bir binek hayvan çıkıyor olması fakat fiyatı oyuncuları fazlasıyla şaşırttı. Çünkü bu bineğe sahip olmanız için en az 100 dolar ödemeniz gerekli ve çıkacağı da garanti değil. Tek bir loot boxın 100 dolardan satılması yoğun eleştiri alırken, Rift’in bu hamlesi de son dönem mikro ödeme trendinin bir parçası olarak gözüküyor.

Rift’in Reddit forumlarında da konu tartışılırken, bir kişi ‘100 dolara binek, Trion çıldırdı mı?’ diye konu açtı. Trion’un ise bu eleştirilere ne cevap vereceği veya fiyatlarda değişikliğe gidip gitmeyeceği henüz bilinmiyor.

Rift, 2008 yılında Trion  Worlds tarafından piyasaya sürülen bir MMORPG oyunuydu ve üyelik modeline sahipti. Oyun 2013’te Free-to-play olurken, ilerleyen yaşına rağmen hâlâ sadık bir kitlesi var.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.