Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ride 3’ün Çıkış Fragmanı Yayınlandı!

Ride 3'ün çıkış fragmanı oyuncuların beğenisine sunuldu.

30 Kasım’da karşımıza çıkacak olan Ride 3’ün çıkış fragmanı bugün Steam topluluk sayfası üzerinden geliştirici ekip Milestone tarafındna duyuruldu.

Ride 3’ün Çıkış Fragmanı Yayınlandı 2

Gece gündüz döngüsünün yer aldığı Ride 3 ile günümüzün en gerçekçi motosiklet yarışlarına katılacağız. Birbirinden farklı lisanslı gerçek markaların farklı motosiklet modellerinin yer aldığı yapım 30 Kasım’da yarış severlerin karşısına çıkacak. En dolu yarış deneyimini karşımıza çıkaracak olan oyunda dinamik hava değişim döngüleri de yer alacak. Oyuncular bazen güneşli bazen de yağmurlu havalarda zorlu pistler de mücadele edecekler. Dünyanın çeşitli yerlerindeki gerçek pistlerde mücadele edeceğimiz oyunda dilersek bu pistler üzerinde değişiklikler de yapabileceğiz. Yeni Livery Editor ile oyuncular pistleri özelleştirebilecek ve eğlenceyi hissedebilecekler.

Bugün itibari ile çıkış fragmanını da oyuncularla paylaşan yapım oldukça gerçekçi grafiklere sahip. Oyunun yayınlanan çıkış fragmanından söz edecek olursak ilgi çekici 1 dakikanın karşımıza çıktığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Gece ve gündüz sahnelerinde yarışların nasıl göründüğü de fragman içerisinde yer alıyor.

Oyuncular sürücülerini ve motosikletlerini özelleştirebilecekler. Dün yaptığımız haberde bu konudan bahsetmiştik. Henüz fiyat etiketi belli olmayan yarış oyununun çıkış fragmanı bugün yayınlandı.

Dileyen oyun severler aşağıdan çıkış fragmanını izleyebilirler.

RIDE 3 - Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.