Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Resident Evil 7 Gold Edition Yayınlandı!

Resident Evil 7'nin Gold Edition paketi yayınlandı. Paket fiyatı ile adeta ceplerimizi yakacak.

Aksiyon sahneleri ve gerilim dolu altyapı müzikleri ile oyuncular üzerinde derin bir etki bırakan Resident Evil 7, yeni DLC’si olan Gold Edition’a dün kavuştu. Serinin en büyük DLC’lerinden bir tanesi olan Gold Edition, ceplerimizi yakacak.

Resident Evil 7 Gold Edition Yayınlandı 2

Dün Steam’de yayınlanan Residen Evil 7: Gold Edition, 132.72 TL gibi bir fiyat etiketi ile karşımıza çıktı. 9 Ocak’a kadar %16 indirimle satışlarına devam eden genişleme paketi, 2017 yılının en iyi ve en korkunç içeriklerine sahip olarak yayınlandı. Oyun içerisinde Ethan Winters olarak, terk edilmiş gibi görünen Baker malikanesini ziyaret edecek ve eşimizin kayboluşundaki perdeyi aralayacağız. Oyunun Gold Edition sürümü Delüks sürümle aynı içeriğe sahip olarak karşımıza çıktı.

Oyunun yeni DLC’si Banned Footage Vol 1, 2 ve End of Zoe son bölümünü içerisinde bulunduruyor. Şiddetin, aksiyonun ve maceranın iç içe olduğu oyunda aksiyon sahneleri beklenenden fazlasını verecek gibi görünüyor. Gizemlerle oldu Baker malikanesi, beraberinde bir çok sır perdesini de aralayacak. Bitmek bilmeyen gizemler ve korku dolu anlar zengin içerik sayesinde oyuncuları doyurucu nitelikte olacak.

Resident Evil 7 Gold Edition Yayınlandı 1

Dilerseniz Resident Evil 7 Gold Edition paketini buradan satın alabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.