Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Resident Evil 7 10 Milyon Kopyayı Geride Bıraktı

2017 yılında çıkış yapan Resident Evil 7 oyunu önemli bir satış rakamını geride bıraktı.

Capcom’un sevilen oyun serilerinden birisi olan Resident Evil serisi son yıllarda remake ve remastered oyunlarla yükselişe geçmişti. Resident Evil serisinin yükselişi ile birlikte Capcom serinin yeni oyunlarını da çıkartmaya başlamıştı.

2017 yılında çıkışı yapılan Resident Evil 7 10 milyon kopya satış başarısına ulaştı. Oyun satışa sunulduğu günden itibaren her mali yılda 1 milyondan fazla kopya satışı gerçekleşti ve 10 milyonun üzerinde sattı.

Resident Evil 7 10 Milyon Kopyayı Geride Bırakarak Bir İlki Başardı

Resident Evil serisinde satılan 10 milyon kopyanın önemli bir anlamı var. Resident Evil 7 oyunu ile birlikte seri ilk defa 10 milyon kopya satışını geride bıraktı. Oyunun yapımcısı olan Capcom tarafından yapılan açıklamada Resident Evil Vilage ve Resident Evil 7 paketinin piyasaya sürülmesiyle birlikte satışların arttığı açıklandı. Capcom ayrıca satışın artmasında stratejik fiyatlandırma ile mevsimsel ve olaylara dayalı indirimlerin de satış başarısını getirdiğini belirtti.

Resident Evil 7 10 Milyon Kopya

Capcom’un herkese açık satış verileri sayfasına baktığımızda Resident Evil 7 oyununa en yakın oyunun 2019 yılında 8.6 milyon kopya satan Resident Evil 2 oyunu oluyor. Serinin son oyunu olan Resident Evil Village ise kısa süre içerisinde 4.5 milyon kopya satma başarısına ulaştı. Son olarak Capcom’un Resident Evil serisi dışında Monster Hunter oyunu ise 17.3 milyon kopyaya ulaşmıştı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.