Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Resident Evil 4 HD Project Çıkış Tarihi Açıklandı

Resident Evil 4 HD Project için yıllardır süren bekleyiş nihayet sona ermek üzere.

Mod yapımcıları Albert ve Cris, merakla beklenen Resident Evil 4 HD Project’in 2 Şubat 2022’de çıkacağını duyurdu. Bu hayran yapımı proje, Resident Evil 4 için olmazsa olmaz bir mod ve deneyimlemek için kesinlikle sabırsızlanıyoruz. Bu yapım, özellikle önceki oyunların yeniden yapımlarından sonra ilaç gibi gelecek.

Buradaki en önemli nokta, topluluğun ortak çabalarıyla, mod yapımcılarının bu ve önceki HD port yapımlarının bazı kötü şöhretli sorunlarını düzelterek bu projeyi başka bir düzeye çıkarabilmeleri. Örneğin oyuna full HD videolar eklendi.

Resident Evil 4 HD Project 1.0 Neler Sunacak?

Resident Evil 4 HD Project

Fan yapımı projenin son sürümü GC/Wii sürümlerinden orijinal DoF bulanıklaştırma efektine sahip olacak. Sadece bu değil, PC oyuncularının ayarlaması için bir FOV’a sahip olacak. Bu modun ekibin halka açıkladığı son versiyonu 2018 yılındaydı. Yani ikilinin modu tamamlamasını bekleyemezseniz, devam edip beta sürümünü buradan indirebilirsiniz.

Resident Evil 4 HD Project final sürümünde, ultra geniş çözünürlüklerde oynatırken yanlış en boy oranını düzelterek görüntünün kesilmesini ve arayüzün ekran dışında görünmesi engellenecek. Böylece, Resident Evil 4 HD Project‘i yeni nesil ekranlarda rahatlıkla oynayabileceksiniz.

resident evil 4 HD Project | Separate Ways Capítulos 4 y 5 COMPLETAMENTE REMASTERIZADO 2021

Oyunun config.ini dosyasında bulunan V-Sync seçeneği artık gerçekten çalışacak. Oyunun MemorySwap yerine memcpy işlevini kullanmasını sağlanacak, bu da muhtemelen biraz performans artışına neden olacak. Oyunu 30 veya 60 FPS değerinde rahatlıkla oynayabileceksiniz.

Siz Resident Evil 4 HD Project‘i bekliyor musunuz? Daha önce hiç Resident Evil 4 oynadınız mı ve beğendiniz mi? Fikirlerinizi, yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.