Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Resident Evil 4 HD Projesi Çıkış Yaptı! (Ücretsiz)

Resident Evil 4 HD Project'in 1.0 sürümü çıktı. Capcom'un klasik oyununu baştan aşağı yenileyen, delicesine etkileyici bir hayran yeniden yapımı.

Capcom’un ikonik hayatta kalma korku oyununun grafiklerini geliştiren bir mod olan Resident Evil 4 HD Project‘in 1.0 sürümü çıktı. Mod, yaratılmasına 12.8 bin saat ayıran küçük bir meraklı ekibin sekiz yıllık çalışmasının sonucu.

Mod, oyunun sadece Steam’de bulunan PC versiyonunda çalışıyor. Projenin çok büyük olduğu konusunda sizi uyarıyoruz; Modu kurmak istiyorsanız, 37.48 GB‘a kadar veri indirmeye hazır olmalısınız. Bununla birlikte, Resident Evil 4’ün grafiklerini birçok resmi yeniden yapımın sunduklarının çok ötesine geçen bir şekilde tamamen yenilediği için mod indirmeye değer.

Resident Evil 4 HD ile Oyundaki Birçok Hata Giderildi

Resident Evil 4 HD

Resident Evil 4 HD Project, oyundaki dokuların çoğunun yerini alıyor. Yeni dokular on altı kata kadar daha yüksek çözünürlüğe sahip ancak orijinal hissini koruyor. Geliştiriciler, mod yapım aşamasındayken İspanya ve Galler’e seyahate çıktılar ve burada Capcom tarafından RE4 yapılırken kullanılan yerlerin ve yüzeylerin aynısının fotoğraflarını çektiler.

Doku eşleme ve 3B modellerle ilgili sorunlar da iyileştirildi. Bu eksiklikler GameCube’deki orijinalinde özellikle fark edilmiyordu çünkü o zamanlar oyun düşük çözünürlükte ve çoğunlukla CRT TV’lerde oynanıyordu. Ancak, eksiklikler modern monitörlerde çok daha büyük bir sorun haline geldi, bu nedenle değişiklikler gerekliydi.

resident evil 4 HD project 1.0 - OFFICIAL FINAL TRAILER

Modun geliştiricileri ayrıca birçok nesneyi elden geçirdi. Orijinal oyunda teknik sınırlamalar nedeniyle, konumların bazı unsurları tamamen düzdü. Mod, bunları 3B modellerle değiştiriyor.

Resident Evil 4 HD Project ayrıca aydınlatma sisteminde iyileştirmeler sunuyor, önceden oluşturulmuş ara sahneleri yeniden düzenliyor ve oyunun çoğu hatasını gideriyor. Görüş Alanı (FOV) genişliği artık yapılandırılabiliyor. Modu buradan indirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.