Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Resident Evil 3 Remake’e Hataları Gideren 400MB Boyutunda Yeni Bir Güncelleme Geliyor

Resident Evil 3 Remake için yeni bir güncelleme yayınlanacak.

Capcom, Resident Evil 3 Remake için yepyeni bir güncelleme yayınladı. Bu yama yaklaşık 400 MB boyutundadır ve bir takım hataları ve oyun sorunlarını düzeltir. Ne yazık ki, Capcom henüz tam değişim günlüğünü açıklamadı.

Resident Evil 3 Remakee Hataları Gideren 400MB Boyutunda Yeni Bir Güncelleme Geldi 1

Şimdilik bildiğimiz kadarıyla gelecek olan bu yeni yamada oyuna gizli bir koleksiyon figürü olan mezarlık solucanı eklenecek ve ayrıca çeşitli ve küçük hata düzeltmeleri içeriyor.

Geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız üzere Resident Evil 3 Remake’de bulunan Denuvo Anti-Cheat sistemin kaldırılacağını söylemiştik ancak sistem hala oyun üzerinde duruyor. Capcom Denuvo Anti-Cheat sistemini Resident Evil 2 Remake‘den kaldırmış olsa’da henüz Resident Evil 3 Remake’de hala kullanıyor. Bizim tahminlerimiz ise Capcom’un bu sistemi gelecek yıl kaldıracağı yönünde.

Yeni gelecek olan yama ile birlikte oyunda bulunan bir dizi hata giderilmiş olacak ve böylece oyuncular sorunsuz bir şekilde oyunlarını oynamaya devam edebilecekler. Ancak bu güncelleme için Capcom henüz bir sürüm notu yayınlamadı. Tahminimizce önümüzdeki günlerde yeni gelecek olan bu 400MB boyutunda ki yamanın notları açıklanacaktır.

Resident Evil 3 Remake, PC, Xbox One ve PlayStation 4 için kullanılabilir durumda.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.