Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Remnant: From The Ashes Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

Ücretsiz oyunlar vererek oyuncuların gönlünde taht kurmuş olan Epic Games Store ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Şirket bu hafta Remnant: From the Ashes ve Alto Collection oyunlarını ücretsiz veriyor.

Her hafta kullanıcılarına ücretsiz oyunlar sunmaya devam eden Epic Games, Bu hafta A Total War Saga: Troy‘u 24 saatliğine ücretsiz olarak sunarken bunun yanı sıra Remnant: From the Ashes ve The Alto Collection oyunlarını ücretsiz olarak sunuyor. Bu teklif 13 – 20 Ağustos 2020 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Remnant From The Ashes Epic Games Storeda Ücretsiz Oldu 1

Perfect World Entertainment ve Epic Games, Remnant: From the Ashes’ın şu anda Epic Games Store’da ücretsiz olduğunu duyurdu. Bugünden 20 Ağustos’a kadar, PC oyuncuları Epic Games Store sayfasını ziyaret edebilir ve ücretsiz kopyasını kalıcı olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Remnant: From the Ashes, üç müttefikin sürekli değişen bir dünyada tehlikeli düşmanları avladığı üçüncü şahıs bir hayatta kalma aksiyonu nişancı oyunudur. Oyun, dinamik olarak oluşturulmuş seviyelerde 100’den fazla ölümcül canavar ve 20’den fazla boss içeriyor. Oyuncular ayrıca esnek bir dişli merkezli ilerleme sistemi aracılığıyla kullanmak ve yükseltmek için bir cephanelik oluşturabilirler.

Ayrıca bunun yanı sıra Epic Games Store, The Alto Collection oyununu da ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor. Uçsuz bucaksız çöllerden Alpler’deki yamaçlara kadar uzanan iki harika yolculuk seni bekliyor. Gideceğin yeri seç ve Alto ve arkadaşları ile heyecan dolu bir snowboard veya sandboard macerasına başla.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.