Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Redout 14 Mayıs’ta Switch’e Geliyor!

Redout Switch platformu için 14 Mayıs'ta lansmana çıkacak.

2016 yılında konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunulan ve oldukça beğenilen Redout, 3 yıl aradan sonra Nintendo Switch platformu oyuncularına sunulmaya hazırlanıyor. Yapım 14 Mayıs’ta eShop üzerinde lansmana çıkacak.

Redout 14 Mayıs’ta Switch’e Geliyor 2

Steam’de 59.00 TL fiyat etiketine sahip olan Redout 2016’nın Eylül ayında yayınlanması ile oyuncuları hem tek oyunculu hem de çok oyunculu olarak alışılmışın dışında bir yarış dünyasına götürmüştü. 3 yıl aradan sonra Nintendo Switch platformu oyuncuları için duyurulan yapım merakla beklenmeye başlandı. 34 Big Things Srl imzası ile geliştirilen ve yayınlanan oyun 14 Mayıs’da Nintendo Switch oyuncularına sunulacak.

Steam’de bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen yapım, ücretsiz bir demosunu da oyuncular ile buluşturmuştu. Günümüzde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda oynanmaya devam eden yarış oyunu 100’den fazla etkinliğe, 11 oyun kipne, 35 farklı yarış pistine ve kilitli içeriklere sahip olarak oynanıyor.

Oyuncular dilerlerse kariyer modu ile başarılı bir sürücü olabilmek için benzersiz yarışlarda yer alabilecek ve liderlik tablosunda ilk sıraya yerleşmeye çalışacaklar.

Oyunun Switch platformunda nasıl bir fiyat etiketine sahip olacağı henüz bilinmiyor.

Redout trailer (Switch)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.