Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Red Dead Redemption 2’nin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Red Dead Redemption 2'nin yeni ekran görüntüleri paylaşıldı.

26 Ekim’de PlayStation 4 ve Xbox One platformu için çıkış yapacak olan Red Dead Redemption 2, oyun içi görselleri ile bugün yeniden gündeme geldi.

Red Dead Redemption 2’nin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5

Geçtiğimiz günlerde beklenen üçüncü fragmanını da yayınlayan yapım, 2018 yılına damga vurmaya hazırlanıyor. Aksiyon ve macera oyunları arasına katılacak olan yapımda, çeteler ile mücadele edecek ve adaleti sağlamaya çalışacağız. Rockstar Games tarafından geliştirilen ve oyunculara eşsiz grafikler ile sunulacak olan yapım, oldukça yüksek satış rakamlarına imza atacak gibi görünüyor. Bu sabah yayınlanan ekran görselleri oyun içerisinde bizleri nasıl bir atmosferin beklediği konusunda çeşitli ipuçları veriyor.

Görsellere bakınca bizleri ne derece gerçekçi bir ortamın beklediği anlaşılıyor. Aksiyonun ve gerilimin tavan yapacağı yapımda, birbirinden farklı tehlikeler bizleri bekliyor olacak. Buna ek olarak rekabetin de yoğun olacağı oyunda, gece gündüz döngüsü de bizlere sunulacak. Oyun içerisinde bazen avlanacak ve gıda takviyesi gibi ihtiyaçlarımızı da karşılayacağız. Ayrıca oyun içerisinde özelleştirme menüleri de bizlere her türlü detayı dilediğimiz gibi ayarlama imkanı verecek. Yayınlanan yeni ekran görüntülerinde, oyun içerisinde avcılık yapacağımız da açıkça ortaya seriliyor.

Red Dead Redemption 2’nin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6

Red Dead Redemption 2’nin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3

Red Dead Redemption 2’nin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4

Red Dead Redemption 2’nin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2

Red Dead Redemption 2: Official Trailer #3

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.