Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Red Dead Redemption 2’nin İlk Gün Yaması Duyuruldu!

Red Dead Redemption 2 ilk gün bir güncelleme alacak.

26 Ekim’de konsol platformunun yanı sıra mobil platformda da çıkış yapacağını dün duyuran Red Dead Redemption 2, ilk gün dev bir güncelleme alacak.

Red Dead Redemption 2’nin İlk Gün Yaması Duyuruldu 2

Şu sıralar bilgisayar platformuna da geleceği konusunda çeşitli sızıntılar ile gündeme gelen Red Dead Redemption 2, dün mobil sürümü ile gündeme gelmişti. Rockstar Games tarafından geliştirilen ve 26 Ekim’de yayınlanacak olan yapım aynı gün mobil platformda da oyuncuların karşısına çıkacak. Buna ek olarak oyunun ilk gün yaması da bugün gelen bilgiler arasındaki yerini aldı. Oyundaki birçok hatayı ortadan kaldıran ve çeşitli düzeltme eklerini bünyesinde bulunduran ilk gün yaması oyunu daha iyi bir hale getirecek.

Güncellemenin boyutundan bahsedecek olursak, PlayStation 4 için 3.30 GB dosya boyutu ve Xbox One için ise 3.2 GB dosya boyutu oyunculara sunulacak. Oyuncular güncellemeyi yayın tarihinden 1 gün önce yani 25 Ekim’de cihazlarına indirebilecekler.

Rockstar Games yaptığı açıklamada, “ilk gün güncellemesi en iyi performans için bir dizi genel geliştirmeler ve hata düzeltmeleri içeriyor” dedi ve ekledi, ”mümkün olan en iyi oyun deneyimini sağlamak için oyunu başlatmadan önce ilk gün güncellemesini indirmenizi kesinlikle öneririz.”

Red Dead Redemption 2 Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.