Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Red Dead Redemption 2, İlk Versiyonundan Daha Çok Sattı!

Red Dead Redemption 2, 17 milyon kopya satışını geride bıraktı.

İlk kez 2010 yılında konsollara çıkan Red Dead Redemption 8 yıl aranın ardından ikinci sürümünü oyunculara 26 Ekim’de sunmuştu.

Red Dead Redemption 2 İlk Serisinden Daha Çok Sattı 2

Rockstar Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Red Dead Redemption 2, 8 yıllık bir aranın ardından oyuncuların beğenisine sunulmuştu. Yayınlandığı ilk üç günde 725 milyon dolar gelir elde eden başarılı yapım satış rakamları ve gelirleri ile ilk versiyonunu gölgesinde bıraktı. Sadece 8 günce 17 milyon adet kopya satışı yapmayı gerçekleştiren yapım açık dünyası ile diğer oyunları da gerisinde bıraktı. Zengin atmosferi ile bizleri Vahşı Batı’nın derinliklerine götüren yapım, ülkemizde de geniş ses getirdi.

Orjinal Red Dead Redemption’dan daha fazla satan ikinci versiyon ilk hafta inanılmaz bir ilgiyle karşılaştı. PC Games N’in yapmış olduğu haberle öğrendiğimiz satış rakamları oyuncuların ilgisini net bir şekilde gözler önüne seriyor. Dijital ve kutulu satışları ile oldukça sağlam adımlar atan yapım, 8 yıl aradan sonra en çok satan oyun olma unvanını da elinde bulunduruyor. Geliştiricisinin kasasını parayla dolduran başarılı oyun şu sıralarda satış listelerinde de ilk sırada yer alıyor.

Oyun tüm hızıyla kopya satmaya devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.