Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Realme’nin Android 10 Tabanlı Realme UI Arayüzü Duyuruldu

Realme yeni arayüzü Realme UI duyursunu gerçekleştirdi.

Kısa bir süre içerisinde Türkiye faaliyetlerine de resmi olarak başlayacak olan Realme, Android 10 tabanlı yeni arayüzü tanıtıldı. 

realmenin android 10 tabanli realme ui arayuzu duyuruldu 2

Geçtiğimiz gün yaptığı açıklama ile birlikte Türkiye pazarına Ocak 2020 sonu itibariyle gireceğini açıklayan Realme, akıllı telefonları için geliştirdiği yeni arayüz Realme UI duyuruldu. Realme UI Android 10 işletim sistemi ve ColorOS 7 arayüzü üzerine inşa edilen Realme UI arayüzünün özellikleri Realme’nin YouTube kanalı üzerinden paylaşıldı. 

Realme UI Yenilikleri

Kısa süre içerisinde ülkemizde de faaliyet gösterecek olan Realme, yeni arayüzünü duyurdu. Yeni arayüzünde Android 10 ve ColorOS 7 arayüzünü taban alan Realme, stok Android tasarımı üzerine gelişmiş özellikler sunuyor. Yeni arayüz ile birlikte sadece görsel anlamda iyileştirmeler değil performans anlamında iyileştirmeler de kullanıcıların kullanımına sunuluyor. Yeni arayüz telefonu daha işlevsel hale getirirken, yenilikler arasında ana ekranın kolayca yeniden düzenlenmesi, kişiselleştirilebilir ikonlar ve yeniden tasarlanmış bildirim merkezi bulunuyor. 

Realme UI ile birlikte arayüzde canlı renkle, yüksek parlaklık gibi özellikler kullanıcıların kullanımına sunuluyor. Kullanıcılar ana ekranda bulunan ikonları ve ikonların tasarımlarını da kendilerine göre kişiselleştirebiliyor. Doğadan ilham alan 11 yeni duvar kağıdı da kullanıcıların kullanımına sunuldu. Realme, herhangi bir renk düzenine kolaylıkla uyum sağlayan hareketli duvar kağıtları için ise “doğadan ilham alındı” açıklamasını yaptı. 

Yeni arayüz ile Realme akıllı telefonları ikili kulaklık sistemini destekleyecek. Kullanıcılar telefonlarına Bluetooth kulaklık ve kablolu kulaklığı aynı anda kullanabilecek. Yeni arayüz ile birlikte kullanıcılar için daha gelişmiş bir karanlık mod desteği ve özel bilgilerin gizliliği için yeni özelliklere sahip araçlar da kullanıcılara sunulmuş olacak. Realme’nin yeni arayüzü Realme UI 2020 yılı 3. Çeyreğinden itibaren Realme modellerine dağıtılacak.

realme UI | Introduction

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.