Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Realme GT 2 Serisi Dünyada İlke İmza Atıyor

Son zamanların merakla beklenen akıllı telefon serilerinden birisi olan Realme GT 2 dünyada bir ilke imza atıyor.

Çokça sızıntılar ile gündemden düşmeyen Realme GT 2 Serisi hakkında taşlar yerine oturmaya başladı ve bir ilke imza attı. Bugün erken saatlerde (20 Aralık 2021), Realme, GT 2 serisi için Innovation Forward çevrimiçi özel etkinliğini düzenledi. 

Canlı yayında şirket, amiral gemisi serisine gelecek bir dizi yeni teknoloji ve özelliği duyurdu. Bu teknolojilerden birisi de dünyanın ilk 150 derece ultra geniş açılı kamera. Birçok özellikle piyasaya sürülecek olan bu seri nasıl karşılanacak merak konusu.

Realme GT 2 Kağıt Teknolojisi Ana Tasarım Sunuyor

Realme GT 2

Çinli akıllı telefon markası, geçmişte “Master Design” için Naoto Fukasawa ile çalışmıştı. Şimdi Realme, GT 2 Pro için yine bilinen Japon endüstriyel tasarımcıyla çalıştığını duyurdu. Kağıttan ilham alan ve birinci sınıf minimalist bir görünüm sunan yeni tasarımın adı Paper Tech Master Design. 

Etkinlik sırasında Realme, akıllı telefon teklifleriyle yeni kamera teknolojilerini ortaya çıkarma eğilimini de sergiledi. Bu geleneği sürdürmek için dünyanın ilk 150° ultra geniş kamerasıyla GT 2 Pro’yu piyasaya sürüyor. Adından da anlaşılacağı gibi, bu geniş açılı lens, kullanıcılara 84° görüş alanına sahip tipik birincil akıllı telefon kameralarından yüzde 278 daha fazla olan 150° görüş alanı sunar. Özellikle şirket, daha yaratıcı fotoğrafçılık için ultra uzun alan derinliği üreten bir akıllı telefonda dünyanın ilk Balıkgözü Modunu geliştirdi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.