Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Realme GT2 Pro 20 Aralık’ta Çıkıyor

Ülkemizde de akıllı telefon modellerini gördüğümüz Realme markasının uzun bir süredir üzerinde çalıştığı yeni amiral gemisinin tanıtılacağı tarih belli oldu.

Çin merkezli teknoloji şirketi Realme, akıllı telefon pazarının önemli markalarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Ülkemizde de geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Realme, uygun fiyatlı akıllı telefon modellerinin yanında üst seviye akıllı telefon modelleriyle de dikkat çekiyor.

Şirketin bir süredir sızıntılara konu olan yeni amiral gemisi Realme GT2 Pro 20 Aralık tarihinde tüketicilerle buluşacak. Akıllı telefonun sunacağı en büyük yeniliklerden birisi Qualcomm’un yeni nesil amiral gemisi işlemcisi olan Sanpdragon 8 Gen 1 işlemcisi ile gelmesi olarak görülüyor.

Realme GT2 Pro 20 Aralık’ta Pek Çok İlklerle Çıkış Yapacak

Realme GT2 Pro 20 Aralık

Realme’nin kurucusu ve hali hazırda CEO’su olan Sky Li, Realme’nin bir süredir üzerinde çalıştığı yeni amiral gemisi hakkında açıklamalarda bulundu. Li açıklamasında, Realme’nin yeni amiral gemi modelinin çıkış tarihini açıkladı. Realme GT2 Pro 20 Aralık tarihinde pek çok ilk sayılabilecek özellikle satışa sunulacak. Modelin ülkemizde satışa sunulma ihtimalinin de olduğunu söyleyelim.

realme gt2 pro 20 aralikta cikiyor 3

Qualcomm’un en güçlü mobil işlemcisi olan Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alan Realme’nin yeni amiral gemi modeli, ekran altı selfie kamerasının yanında arkasında farklı bir kamera tasarımı ile gelecek. Daha önceki sızıntılarda Realme GT2 Pro modelinin 65W hızlı şarj desteğine sahip olacağı ortaya çıkmıştı. Model ayrıca 120 Hz ekran yenileme hızı sunan 6.51 inç FHD+ AMOLED ekran, LPDDR5 RAM ve 1 TB’a kadar UFS 3.1 depolama alanı sunacak. Realme GT2 Pro Realme’nin Android 12 temelli Realme UI 3 ile kutudan çıkan ilk Realme modeli olacak. Realme GT2 Pro 20 Aralık’ta çıkışını gerçekleştirmesiyle birlikte modelin diğer özelliklerini ve fiyatını öğrenebileceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.