Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Realm Royale’in Yeni Güncellemesi Çapraz İlerlemeyi Getirdi!

Realm Royale'in yeni güncellemesi oyunculara sunuldu.

Haziran 2018’den bu yana konsol ve bilgisayar platformunda ücretsiz olarak oynanan Realm Royale, yeni bir güncelleme aldı. Tüm platformlarda yayınlanan güncelleme ile oyuna çapraz ilerleme özelliği geldi. Oyuncular hesapları ile diğer platformlarda giriş yapabilecek ve ilerlemelerini kaydedebilecekler.

Realm Royale’in Yeni Güncellemesi Çapraz İlerlemeyi Getirdi 2

Günümüzün en çok oynanan oyun modu olan battle royale’e sahip olarak 5 Haziran 2018’de bilgisayar oyuncularına sunulan Realm Royale, konsol platformunda da oynanmaya devam ediyor. Çok oyunculu olarak aksiyon severleri ortak bir haritada karşı karşıya getiren yapım bugün PC ve Xbox One platformunda güncelleme aldı. Güncelleme ile oyuna gelen en büyük özellik çapraz ilerleme olarak duyuruldu.

Altchar’ın yapmış olduğu haber ile öğrendiğimiz çapraz ilerleme ile oyuncular Xbox One ve PC platformunda hesapları ile giriş yapabilecek ve mevcut olan içeriklerini ve ilerlemelerini kaydedebilecekler. Çapraz geçiş olarak da söz edilen bu özellik Steam, Discord ve Xbox One’ı kapsıyor olacakmış. Yani Nintendo Switch ve PlayStation 4 bu konu dışında kalıyor.

Yeni güncelleme ile oyuncular mevcut olan hesaplarına diledikleri cihazlardan giriş yapabilecekler.

Oyuna gelen yamanın tüm notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Realm Royale - OB16 Update Overview

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.