Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ready or Not İçin Yeni Video Yayınlandı

SWAT 5 olarak da görülen Ready or Not için nihayet uzun bir video yayınlandı.

VOID Interactive bugün Ready or Not için ilk ayrıntılı oynanış videosunu yayınladı. Taktiksel bir FPS oyunu olan Ready or Not, ABD’deki politik ve ekonomik bozulmaların olduğu bir dönemi konu alıyor. Oyunda elit bir SWAT komutanı olan Judge’ın rolüne bürüneceğiz ve ahlaken çökmüş bir şehirde taktikel operasyonlar yöneteceğiz.

ready or not icin yeni video yayinlandi 1

Ready or Not aslında uzun bir süre önce duyurulmuştu ve şahsen en sevdiğim FPS’lerden biri olan SWAT serisinden ilham alınarak yapılıyordu. Açıkçası oyun zorlu bir geliştirme sürecinden geçiyor gibi ve şimdiye kadar yayınlanan videolar hep çok iyi olsa da, çıkış dönemi konusunda problemler yaşayacağından şüpheliydim.

Diğer şeylerin yanı sıra oyunda balistiklere önem verilecek, kevlar zırhlar ve levha dinamikleri yer alacak. Yani Ready or Not pek çok yönden gerçekçi bir oyun olacak ve eski SWAT oyunlarının dinamiklerini örnek alacak.

Ready or Not’ta olaylara daima stratejik olarak yaklaşacağız ve amacımız görevleri en az kayıpla tamamlamak olacak. Bomba imha ve rehine kurtarma gibi sevdiğimiz görevler de tekrar yerini alacak.

VOID Interactive, Ready or Not’ı tam sürüm olarak 2020 yılının osn çeyreğinde yayınlamayı planlıyor.

Ready or Not [Gameplay || Preorder Trailer]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.