Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Razer Hyperflux Teknolojisine Sahip Ürünlerini Tanıttı!

Razer Mamba Hyperflux ve Razer Firefly Hyperflux isimli yeni ürünlerini tanıttı.

Uzun yıllardır oyunculara özel geliştirdiği donanım ve aksesuarlar ile adından sık sık söz ettiren Razer, dur durak bilmeden piyasayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Razer yeni ürünlerinde Hyperflux teknolojisi kullanarak rakipleri karşısında bir adım öne çıkmayı başardı.

Razer Hyperflux Teknolojisine Sahip Ürünlerini Tanıttı 1

Günümüzün en büyük oyuncu sorunları arasında yer alan kablo ve bataryalar Razer ile tarihe karışacak gibi görünüyor. Razer oyunculara özel ürettiği yeni mause ve maus pad modelleri ile bu yıl adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor. Ünlü şirket bu sabah Razer Mamba Hyperflux ve Razer Firefly Hyperflux isimli ürünlerini tanıttı. Oldukça kullanışlı ve bir o kadar da kaliteli olan bu iki ürün, oyuncuları kablo derdinden kurtaracak gibi görünüyor.

Oyunculara kablosuz bir özgürlük sunan Razer, kablosuz maus modelleri için manyetik bir alan üreten Razer Hyperflux teknolojisi ile oldukça sağlam bir iş çıkardı. Bu teknoloji ile Razer, kablosuz oyuncu mausunu hem şarj edecek hem de rahat bir kullanım imkanı sunacak. Bataryasız ve kablosuz bir kullanım sunan Mamba Hyperflux, 16.000 DPI 5G optik sensöre sahip. Firefly Hyperflux’dan söz edecek olursak, hem sert hem de kumaş çift yüzeye sahip olan maus pad kullanıcıları yormadan ve hızlı bir kullanış imkanı sunuyor. Her iki modelinde 16.8 milyon özelleştirilebilir renk seçeneği bulunuyor.

2018’in Mart ayında satışlara açılacak olan Hyperflux teknolojisine sahip olan ürünler, set halinde 250 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.