Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rapor: 4K Çözünürlüklü Nintendo Switch Pro, Bu Yıl Tanıtılacak

Yeni bir rapora göre Nintendo, önemli satış rakamlarına ulaşan oyun konsolu Switch’in 4K çözünürlük sunan Pro versiyonunu bu yıl içinde tanıtmaya hazırlanıyor.

Görsellik ve performans konusunda kullanıcılara çok daha iyi bir deneyim sunacak olan Nintendo Switch Pro modeli hakkındaki söylentiler artarak devam ediyor. Geçtiğimiz ağustos ayında yayınlanan bazı raporlar, 4K özellikli bir Switch modelinin 2021’de piyasaya sürüleceğini iddia ediyordu. Bugün Bloomberg tarafından paylaşılan yeni bir rapor ise merakla beklenen konsol hakkında çok daha fazla ayrıntı içeriyor.

Rapor, yeni modelin el ve masaüstü modunda kullanım için daha büyük bir Samsung OLED dokunmatik ekrana sahip olacağını belirtiyor. Bu ekranın, 720p çözünürlüğe sahip 7 inçlik bir OLED panel olduğu söyleniyor. Üretim haziran ayında, sevkiyatlar ise temmuzda başlayacak. Bilmeyenler için mevcut Switch’ler, temel modelde 6,2 inç ekrana ve Switch Lite’ta ise 5,5 inç bir ekrana sahip.

nintendo switch pro modeli

Yeni Nintendo Switch modelinin, televizyona bağlandığında 4K çözünürlüğe sahip olacağı da bildiriliyor. Rapora göre Nintendo, geçen yıl hem PlayStation 5 hem de Xbox Series X / S gibi yeni ve daha güçlü konsolların piyasaya sürüldüğü sektörde, Switch serisini daha iddialı hale getirmek için önemli yükseltmeler yapmayı planlıyor. İddialar, Japon oyun devinin Nintendo Switch Pro modelini bu yılın sonlarında piyasaya süreceği yönünde.

Geçtiğimiz yıl “Switch’in ömrünün ortasında olduğunu” söyleyen Nintendo, yeni ve daha güçlü bir model ile oyun konsolunun yaşam döngüsünü uzatabilir. Ayrıca piyasadaki mevcut konsollarla rekabet gücünü de artırabilir.

İddialara ilişkin ne Nintendo ne de Samsung Display’den bir açıklama gelmiş değil. Fakat piyasaya sürülmesi beklenen yeni Switch modeli hakkında farklı bilgiler gün ışığına çıktığı takdirde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.