Bethesda’nı 2019 model oyunu olarak geçtiğimiz Mayıs ayında lansmana çıkan Rage 2 cep yakıcı fiyatı ile satışlarına devam ediyor. Yapım Steam topluluk sayfası üzerinden yeni bir güncelleme duyurusu yaptı.

Güncelleme 1 olarak hem konsol hem de bilgisayar platformunda yayınlanan büyük güncelleme oyun içerisinde çeşitli değişiklikler yaparken bazı yenilikleri de beraberinde getiriyor. Yapılan duyuruya göre güncelleme 1 oyuna bazı özellikler katarken bazı geliştirmeler de ekliyor. Oyuncular artık harita üzerinde kampları seçebilecek ve defalarca kez o kamp görevlerini gerçekleştirebilecekler. Yeni hile kodları ile oyuncular daha hızlı bir şekilde düşmanları etkisiz hale getirebilecekler. Oyuncular bu hile kodlarını oyun içerisinde bulabilecek, ayarlar menüsündeki hileleri aktifleştir seçeneği ile kullanabilecekler.
Yeni ses paketlerini de karşımıza çıkaran büyük güncelleme ile Wasteland Wizard’da 3 farklı yere seyahat edebilecekler. Menülerde yapılan optimizasyon çalışmaları ile oyun içerisindeki yavaşlama sorunları giderildi. Oyun içerisinde yer alan gece gündüz döngüsü de elden geçirildi. Daha önce gündüzleri vakit çok yavaş geceleri ise çok hızlı geçiyordu. Bu durum dengelendi.
Kullanıcı arayüzü ve performans konusunda da oyunculara daha iyi bir yapı sunmayı amaçlayan geliştirici ekip bunlara ek olarak karakter seslerindeki sorunları da düzeltti.
Tüm yama notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

