Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Quake Champions Ücretsiz Mi Yoksa Ücretli Mİ?

Bethesda'nın son zamanlardaki en güzel hamlesi Quake Champions, hem ücretsiz hem de ücretli olacak.

Bir oyun nasıl hem ücretsiz hem ücretli olabilir? Aslında ücretsiz olarak oynadığımız ancak oyunun içinde işlemler gerçekleştirdiğimiz her oyun bu sınıfa girebilir. İçeriğine dair görseller ve videolar paylaşılmaya başlandığından beri takipçi kitlesini hızla oluşturan oyun, Quake Champions da bu sınıfta yerini alacak. Oyun hem ücretsiz hem de ücretli olacak.

quake chanpions ücret ranger

Ranger

Quake Champions’ı ücretsiz bir şekilde indirip platformunuza kurabileceksiniz. Ancak ücret ödemeden giriş yaptığınız takdirde sadeye Ranger karakteri ile oynama şansınız olacak. Ranger, yukarıdaki görselde görebileceğiniz gibi sert bir karakter.

Sadece Ranger’a değil oyundaki diğer şampiyonlara da erişmek için ücret ödemeniz gerekecek. Champion Pack adı verilecek paketi satın alarak diğer şampiyonlarla da oynama şansınız olacak. Sadece şampiyonları içeren paket için ücret ödemeniz gerekecek.

Ranger dışındaki şampiyonların kilitlerini, oyunda kazanacağınız puanlar ve elde edeceğiniz başarılarla da açabileceksiniz. Ancak bu şampiyonlar sonsuza dek sizin olacak anlamına gelmiyor. Herhangi bir süre kısıtlaması belirlenmedi ama şampiyonları bir süre oyuna dahil edebildikten sonra ücretli olacaklar. Ardından paketi satın almanız gerekecek. Şu an için Champion Pack’in fiyatı beli değil.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.