Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Puzzle Oyunu Maquette PC İçin Duyuruldu

Masquette oyunu PC için duyuruldu. Fakat oyunun henüz bir çıkış tarihi yok.

Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici Graceful Decay, Steam üzerinden PC’ye gelen yeni bir birinci şahıs bulmaca oyunu Maquette‘i duyurdu. Oyunun ne zaman çıkacağı ise henüz belli değil.

Puzzle Oyunu Maquette PC İçin Duyuruldu 1

Maquette , sizi her bina, bitki ve nesnenin aynı anda küçük ve şaşırtıcı derecede büyük olduğu bir dünyaya götüren birinci şahıs özyinelemeli bir bulmaca oyunudur. Maquette, MC Escher-esque tarzında dünyayı özyinelemeli olarak kendi içine çevirerek mümkün kılar.

Maquette, 27 Şubat – 1 Mart tarihleri ​​arasında Boston Kongre Merkezi’nde çalışan PAX East 2020‘deki Annapurna Interactive standında oynanacak. Maquette bir günümüz aşk hikayesinde gündelik sorunlarının ölçekler inceleyeceğiz. Bazen en küçük sorunlar aşılmaz engeller haline gelebilir.

Oyunun henüz bir çıkış tarihi belirtilmedi ancak, bugün başlayacak olan PAX East 2020’de oyun ile ilgili bilgiler geleceğini umuyoruz. Oyunun çıkış tarihi ya da PC dışında diğer hangi platformlar için geleceğini yayıncı ve geliştirici ekip olan Annapurna Interactive’den öğrenebiliriz. Ayrıca oyun için bir de fragman mevcut. Aşağıdaki videodan fragmanı izleyebilirsiniz.

Ayrıca oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Sistem Gereksinimleri

MİNİMUM:

    • İşletim Sistemi: Windows 7 (64 Bit)
    • İşlemci: ntel Core i3 @ 3.5GHz or AMD FX-4170
    • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 760 or AMD R7 270X (2GB VRAM)
    • DirectX: Sürüm 11
    • Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

MAQUETTE | Reveal Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.